Νέα

Πάρε μέρος στην μεγάλη κλήρωση που διοργανώνει το Alexandros Papandreou Cooking studio και κέρδισε μια θέση στο σεμινάριο Street food - Old El Paso.  Για να συμμετέχεις στην κλήρωση, αρκεί να κάνεις εγγραφή στο newsletter μας.

Η Ελληνικά Κελλάρια Οίνων προτείνει μέσα από την πλούσια γκάμα της, κρασιά που δένουν αρμονικά με τις Πασχαλινές γεύσεις και συντροφεύουν την παρέα σας. Λευκά, κόκκινα, και γλυκά κρασιά που θα σας βγάλουν ασπροπρόσωπους στο Πασχαλινό τραπέζι!

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΑΛΑΤΑΣ – Σχολείο Τουρισμού Καλαμάτας

Η Ελληνικά Κελλάρια Οίνων και ο Λευκός και Μαύρος Κύκνος χορηγούν τα εγκαίνια της έκθεσης «Εσωστρέφεια», του Νίκου Λαγού
Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου 2018 στις 20.00 Γκαλερί Ζουμπουλάκη, Πλ. Κολωνακίου 20. 

Εξαιρετικά κύλησε η χρονιά που μόλις πέρασε για τον Ενιαίο Οινοποιητικό Αγροτικό Συνεταιρισμό Σάμου, καθώς τα κρασιά του απέσπασαν πλήθος βραβείων. Ανταμείφθηκε, έτσι, η ακάματη προσπάθεια των οινοπαραγωγών του νησιού αλλά και των ανθρώπων του Συνεταιρισμού, που σκοπό έχουν να προσφέρουν στην Ελλάδα και το εξωτερικό υψηλής ποιότητας οίνους.

Το Alexandros Papandreou Cooking studio, υποδέχεται τον Χρήστο Βέργαδο, με αφορμή το καινούριο του βιβλίο, για ένα «λαχταριστό» σεμινάριο.
Ο αγαπημένος Pastry Chef, έρχεται για πρώτη φορά στο Alexandros Papandreou Cooking studio και το μετατρέπει με την βοήθεια του Αλέξανδρου, σε «Σχολείο Ζαχαροπλαστικής»!

Στο Alexandros Papandreou Cooking studio γνωρίζοντας  τις «μαγικές» ιδιότητες των ξηρών καρπών, αλλά και λατρεύοντας την γεύση που προσδίδουν σε κάθε λογής συνταγή, αλμυρή αλλά και γλυκιά, τους  χρησιμοποιούμε ανελλιπώς.
Με χαρά σας παρουσιάζουμε ένα από τα αγαπημένα και γνωστότερα ξηροκαρπάδικα, τα Αssos, που βρίσκονται στον Πειραιά και στο Χαλάνδρι.

Lurpak soft Banner 357x286

oldelpaso v1

super Agrino300x250

Alexandros Papandreou © 2004-2018. All rights Reserved.