Νέα

Δυναμική παρουσία στον νεοσύστατο θεσμό των βραβείων αριστείας για τον κόσμο του ελληνικού διαδικτύου, WebX Awards έδωσε η Webstyles λαμβάνοντας το Bronze βραβείο στην κατηγορία Cooking των Best of Web Presence για την κατασκευή της νέας ιστοσελίδας www.alexandrospapandreou.gr 

Που δεν είναι σπίτι, αλλά μια ονειρική κουζίνα, από αυτές που πάντα χάζευα στα περιοδικά αλλά ξέρω ότι δεν θα αποκτήσω ποτέ. Σε μια τέτοια φαντάζομαι κάθε φορά να κατοικούν τα Idi Prikos μου, όσο τα φτιάχνω στο χέρι ένα-ένα.


Με μεγάλη χαρά ο Αλέξανδρος μας παρουσιάζει την ολοκαίνουρια συλλογή του με ποδιές μαγειρικής.


Το Alexandros Papandreou Cooking Studio οργανώνει μία υπέροχη τριήμερη εκδρομή στην ορεινή Αρκαδία με τους φίλους του


Χρώμα και άρωμα Ανατολής στην καρδιά της Αθήνας, και με νέο αλλαντοπωλείο τώρα και στην Πειραϊκή Αγορά αλλά και σε μικρά παντοπωλεία σε όλη την Ελλάδα.


Τα γλυκά & ξηρά κρασιά της Σάμου, ήρθανε με νέες ετικέτες.
Τα ξηρά κρασιά της Σάμου, οι Ψηλές Κορφές, το Αγέρι του Αιγαίου, το Samena και το Golden Samena, με το κρυστάλλινο χρώμα τους και την καθαρή τους γεύση, ξεχειλίζουν από αρώματα που θα συνοδεύσουν και θα αναδείξουν κάθε πιάτο.

Τα εξαιρετικά μέλια MELIRA, με παράδοση τριών γενεών από τη βόρεια Εύβοια βραβεύονται για τη μοναδικότητά τους.

Για το καλοκαίρι που πλησιάζει η οικοτεχνία Dolopia προτείνει προϊόντα που «εγκλωβίζουν» τα πιο χαρακτηριστικά αρώματα και γεύσεις  της Μεσογείου. 
Ντομάτες, πιπεριές, ελαιόλαδο, τυρί φέτα, εσπεριδοειδή, μυρωδικά και θαλασσινά γίνονται πηγή έμπνευσης για προϊόντα που αγκαλιάζουν την ελληνική γαστρονομική παράδοση και της προσδίδουν ένα σύγχρονο γευστικό “twist”.
 
 

lurpak rosemary

 

super Agrino 300x250Alexandros Papandreou © 2004-2016. All rights Reserved.