Η Ελληνικά Κελλάρια Οίνων προτείνει τα ιδανικά κρασιά για την γιορτή της άνοιξης!

Γιορτάστε την Πρωτομαγιά με Ποικιλιακά Λουλούδια-Flowers!

 
 

                                                                                                                                                                          

 
Η ημέρα της πρωτομαγιάς πλησιάζει και το μυαλό ταξιδεύει σε προορισμούς γεμάτους ανθισμένα λουλούδια. Εκεί όπου οι εξορμήσεις, τα πικνίκ και το μάζεμα λουλουδιών για το πρωτομαγιάτικο στεφάνι αποτελούν μια ευχάριστη δραστηριότητα για μικρούς και μεγάλους.  
 
Στη γιορτή της Άνοιξης, που βασικό της συστατικό είναι τα λουλούδια και η φύση δεν θα μπορούσαν να λείπουν από το τραπέζι τα Ποικιλιακά Λουλούδια- Flowers από την γκάμα της Ελληνικά Κελλάρια Οίνων, που θα φροντίσει να κάνει πιο γευστικό το μενού αυτής της ημέρας. Οι επιλογές είναι πολλές και υπόσχονται να ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό της παρέας.   

Μοσχοφίλερο Μαντινείας-Flowers της σειράς Ποικιλιακά Λουλούδια: ένα λευκό ξηρό κρασί, με ανοιχτόχρωμο, λαμπερό χρώμα. Το εκλεπτυσμένο άρωμα των εσπεριδοειδών και η απαλή φρουτώδης γεύση της ποικιλίας, θα συνοδεύσουν αρμονικά ψάρια, θαλασσινά, άσπρα κρέατα και ζυμαρικά με λευκές σάλτσες. 

 
Αγιωργίτικο Νεμέας-Flowers της σειράς Ποικιλιακά Λουλούδια: ερυθρό ξηρό κρασί με πλούσιο άρωμα, βελούδινη, γεμάτη γεύση και λαμπερό ρουμπινί χρώμα. Συνοδεύει ιδανικά κόκκινα κρέατα, αλλαντικά και ζυμαρικά με κόκκινες πικάντικες σάλτσες. 
 
Ασύρτικο Στερεάς Ελλάδας-Flowers της σειράς Ποικιλιακά Λουλούδια: λευκό ξηρό κρασί με μεστή, γεμάτη γεύση. Ξεχωρίζουν νότες λεμονιού και πορτοκαλιού. Είναι ο ιδανικός σύντροφος για θαλασσινά και εκλεκτά ψάρια στη σχάρα, άσπρα κρεατικά, αλλά και παραδοσιακά μεσογειακά πιάτα(πχ μπριάμ, γεμιστά). 
 
Αθήρι Κρήτης-Flowers της σειράς Ποικιλιακά Λουλούδια: ένα λευκό ξηρό κρασί, με λαμπερό, διαυγές χρώμα και διακριτική, λεπτή γεύση. Πρωταγωνιστούν αρώματα ανοιξιάτικων αγριολούλουδων. Συντροφεύει αρμονικά το σύνολο της μεσογειακής κουζίνας, πάσης φύσης θαλασσινά και ψάρια, καθώς και παραδοσιακές πίτες.
 
Μοσχάτο Αιγαιοπελαγίτικο-Flowers της σειράς Ποικιλιακά Λουλούδια: ένα λευκό ξηρό κρασί, με λαμπερό, ανοιχτόχρωμο χρώμα. Τα τυπικά αρώματα του μικρόρωγου μοσχάτου Σάμου κυριαρχούν σε αρμονία με τόνους από λευκόσαρκα φρούτα. Ο ισχυρός γευστικός χαρακτήρας του μοσχάτου το καθιστά ιδανικό συνοδό για διάφορα μαγειρευτά φαγητά, αλλά και φαγητά φούρνου. Είναι ένα κλασικό μεσογειακό κρασί, θα συνοδεύσει έξοχα διεθνείς κουζίνες και ιδιαίτερα ασιατικές. 

Σαββατιανό Στερεάς Ελλάδας-Flowers: λευκό ξηρό κρασί με ανοιχτόχρωμο ζωντανό χρώμα, έντονη φρεσκάδα και απαλά αρώματα. Ιδανική συντροφιά για παραδοσιακά ελληνικά πιάτα όπως μαγειρευτά, λαδερά και όσπρια. 

Cabernet Sauvignon – Syrah Στερεάς Ελλάδας-Flowers της σειράς Ποικιλιακά Λουλούδια: ερυθρό ξηρό κρασί με πορφυρό χρώμα και χαρακτηριστικό άρωμα. Η πλούσια, γεμάτη γεύση του με τόνους βανίλιας, το καθιστά τέλειο ταίρι με κρεατικά στη σχάρα, κίτρινα τυριά και κάθε λογής κόκκινες σάλτσες. 

 
Αυτή η γιορτή αποτελεί την τέλεια ευκαιρία να ξεφύγετε από την καθημερινότητα και να κάνετε κάτι διαφορετικό με ξεχωριστούς ανθρώπους αλλά και με τα ξεχωριστά κρασιά της σειράς Ποικιλιακά Λουλούδια- Flowers. 
 
Στην υγειά σας!
                                                                       ellinika kelaria protomagia inner 2
                                                                           www.greek-wine-cellars.com
 
×