Ανακαλύπτωντας την μαγεία της ορεινής Αρκαδίας

Το Alexandros Papandreou Cooking Studio οργανώνει μία υπέροχη τριήμερη εκδρομή στην ορεινή Αρκαδία με τους φίλους του

DIMITSANA XORIO INNER

 

Στο Alexandros Papandreou Cooking Studio αγαπάμε πολύ τις εκδρομές.
Συχνά επιλέγουμε έναν όμορφο προορισμό στην Ελλάδα ή το εξωτερικό, με σκοπό να τον γνωρίσουμε μέσα από τα όμορφα μέρη του και την γαστρονομία του.
Ταυτόχρονα ανακαλύπτουμε τα προϊόντα του, τους ανθρώπους που τα παράγουν και φυσικά, τις τοπικές γεύσεις.
Φέτος έχουμε την χαρά να επισκεφθούμε την ορεινή Αρκαδία και πιο συγκεκριμένα τη Δημητσάνα.
Η διαμονή θα γίνει στο Ξενοδοχείο Αρχοντικό Ανυφαντή, το οποίο αποτελεί δείγμα της τοπικής αρχιτεκτονικής και βρίσκεται στο πανέμορφο γραφικό χωριό Ζάτουνα.

ARXONTIKO EKSOTERIKO INNER 

 

Πρόγραμμα Τριημέρου 3, 4 & 5 Μαρτίου 2017

Άφιξη Παρασκευή 3 Μαρτίου 2017 αργά το απόγευμα:
20:30 Γεύμα στο εστιατόριο του Ξενοδοχείου

Σάββατο 4 Μαρτίου 2017:
9:00 Χειροποίητο πρωινό στον χώρο του ξενοδοχείου
11:30 Επίσκεψη σε τυροκομείο της περιοχής (βλέπουμε όλη την διαδικασία παραγωγής τυριών σε μια ξενάγηση στο τυροκομείο, γευόμαστε τα τοπικά τυριά & το τσίπουρο της περιοχής)
14:00 Μεσημεριανό γεύμα σε εστιατόριο στην περιοχή της Δημητσάνας
15:45 Επίσκεψη στο Υπαίθριο Μουσείο Υδροκίνησης στην Δημητσάνα
17:00 Ελεύθερος χρόνος για βόλτα στην κωμόπολη της Δημητσάνας ή για ξεκούραση στην Ζάτουνα
20:30 Γεύμα στο εστιατόριο του Ξενοδοχείου

Κυριακή 5 Μαρτίου 2017:
9:00 Χειροποίητο πρωινό στον χώρο του ξενοδοχείου
11:30 Επίσκεψη στην Μονή Αιμυαλών και παρουσίαση από τον πατέρα Ιωσήφ για τα βότανα της περιοχής (εκεί θα μάθουμε τα βότανα που υπάρχουν στην ευρύτερη περιοχή, τις ιδιότητες τους, τον σωστό τρόπο παρασκευής τους και θα δοκιμάσουμε αφεψήματα δια χειρός μοναχών)
13:30 Μεσημεριανό γεύμα στο χωριό Παναγιά με τοπικές συνταγές & πρώτες ύλες
15.0015.30 Αναχώρηση από το Ξενοδοχείο
16:30 Επίσκεψη στο Οινοποιείο Μποσινάκης (Μαντινεία, Στόμιο Τριπόλεως)
(Ξενάγηση από τους Οινοποιούς στον χώρο του Οινοποιείου, παρουσίαση και γευστική δοκιμή των κρασιών Μποσινάκης)
18:00 Αναχώρηση για Αθήνα

Διαμονή
Το ξενοδοχείο έχει στην διαθεσιμότητα σας 7 ευρύχωρα δωμάτια, 5 άνετα διπλά δωμάτια, 1 σουίτα – μεζονέτα που μεταμορφώνεται και σε τετράκλινο δωμάτιο για μια οικογένεια αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί και από δύο άτομα που θέλουν μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων, την junior σουίτα που είναι το παλιό χειμωνιάτικο δωμάτιο του Αρχοντικού και είναι το μοναδικό δωμάτιο που διαθέτει ενεργειακό τζάκι και μπορεί να φιλοξενήσει 2 ενήλικες.
Στα 2 από τα 5 διπλά δωμάτια υπάρχει η δυνατότητα φιλοξενίας μέχρι 2 παιδιών κατόπιν αιτήματος.

Κόστος ανά/ άτομο
Το κόστος ανά άτομο είναι 260 ευρώ και περιλαμβάνει διαμονή, σίτιση, ξεναγήσεις και επισκέψεις σε όλους τους γευστικούς προορισμούς.
Στο κόστος δεν συμπεριλαμβάνονται τα έξοδα μετακίνησης (μεταφορικά).
Η οικονομική επιβάρυνση για παιδιά είναι 50 ευρώ επιπλέον, ενώ η διαμονή παιδιών μέχρι 3 ετών είναι απολύτως δωρεάν.
Για διαμονή σε premium σουίτα του ξενοδοχείου μας το κόστος ανεβαίνει κατά 30 ευρώ/άτομο.

Ο αριθμός των συμμετεχόντων περιορίζεται στα 14 άτομα μόνο και για τον λόγο αυτό θα θέλαμε να δηλώσετε άμεσα την συμμετοχή σας.

Για κρατήσεις θέσεων καθώς και περαιτέρω πληροφορίες μπορείτε να μας καλέσετε στο Alexandros Papandreou Cooking Studio,  στον αριθμό 210 6018228.

Για περισσότερες πληροφορίες όσον αφορά το ξενοδοχείο επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.archontikoanyfanti.com ή επικοινωνήστε μέσω email στο [email protected].

ARXONTIKO ESTIATORIO 1

ARXONTIKO DOMATIO 1 INNER

ARXONTIKO DOMATIO 2 INNER

×