PANAKOTA ME CHUTNEY TRIANTAFILLO INNER

 


xronos proetimasias

Χρόνος Προετοιμασίας

10 Λεπτά

psiksi1

Χρόνος Ψύξης

2 Ώρες

vd1

Ευκολία Συνταγής

Πολύ Εύκολη

Για 4 άτομα

200 γραμμάρια γάλα φρέσκο
75 γραμμάρια ζάχαρη
4 φύλλα ζελατίνας
200 γραμμάρια κρέμα γάλακτος
1 βανίλια φρέσκια
Για το σερβίρισμα:
4 κουταλιές chutney τριαντάφυλλο Μπαχάρ

Σε ένα μικρό κατσαρολάκι ζεσταίνεται το γάλα με τη ζάχαρη και την φρέσκια βανίλια.
Βάζετε τις ζελατίνες σε μπολ με κρύο νερό και τις αφήνετε να μαλακώσουν.
Τις στραγγίζετε πολύ καλά και μετά τις ρίχνετε στο κατσαρολάκι.
Με ένα σύρμα ζαχαροπλαστικής ανακατεύετε καλά και προσθέτετε την κρέμα γάλακτος.
Τοποθετείτε το μείγμα της πανακότα μέσα σε μικρές ατομικές φόρμες.
Όταν το μείγμα κρυώσει λίγο το τοποθετείτε στο ψυγείο μέχρι να πήξει για δύο ώρες.
Όταν η πανακότα κρυώσει καλά και σταθεροποιηθεί την αποσύρετε από το ψυγείο, βυθίζετε την φόρμα σε ζεστό νερό για λίγα δευτερόλεπτα και ξεφορμάρετε την πανακότα.
Τοποθετείτε την πανακότα σε ατομικό πιατάκι, προσθέτετε από πάνω το chutney τριαντάφυλλο και σερβίρετε.

 

BAHAR BANER September2017



Alexandros Papandreou © 2004-2017. All rights Reserved.