KARPOUZENIA INNER

 


xronos proetimasias

Χρόνος Προετοιμασίας

15 Λεπτά

xronos psisimatos

Χρονος Ψησίματος

40-45 Λεπτά

vd1

Ευκολία Συνταγής

Πολύ Εύκολη

Για 8 άτομα

2 κιλά ψίχα καρπουζιού καλά στραγγισμένη
250 γραμμάρια ζάχαρη
400 γραμμάρια αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
2 κουταλιές εκχύλισμα βανίλιας Μπαχάρ
2 κουταλιές ροζ πιπέρι φρεσκοτριμμένο Μπαχάρ
200 γραμμάρια αποφλοιωμένο σουσάμι Μπαχάρ
 

Σε ένα μεγάλο μπολ τοποθετείτε όλα τα υλικά, την στραγγισμένη ψίχα του καρπουζιού, την ζάχαρη, τα 400 γραμμάρια αλεύρι που φουσκώνει μόνο του, το εκχύλισμα βανίλιας και το φρεσκοτριμμένο ροζ πιπέρι και ανακατεύετε πολύ καλά.
Αν το μείγμα είναι πολύ ρευστό μπορείτε σιγά-σιγά να προσθέτετε το λίγο ακόμα αλεύρι, έως 100 γραμμάρια. που φουσκώνει μόνο του.
Βουτυρώνετε καλά ένα αντικολλητικού ταψί και προσθέτετε το μείγμα.
Πασπαλίζετε με το σουσάμι και ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180ο κελσίου για περίπου 40-45 λεπτά.

 

BAHAR BANER September2017



Alexandros Papandreou © 2004-2017. All rights Reserved.