Κρέας

Στην χώρα μας το αγαπάμε πολύ και το καταναλώνουμε αρκετές φορές μέσα στην εβδομάδα. Στις συνταγές για κρέας μπορείτε να βρείτε προτάσεις για το πώς θα μαγειρέψετε όλων των ειδών τα κρέατα, όπως το μοσχαρίσιο, το χοιρινό και το αρνίσιο. Συνταγές για κρέας μαγειρεμένο στον φούρνο, στο τηγάνι αλλά και στην κατσαρόλα.

STITHOS KOTOPOULO ME FAKES STON FOURNO INTRO

Μία γρήγορη και νόστιμη συνταγή με το αρνάκι να σιγοψήνετε στα αρώματα της μαρινάδας και του βουτύρου και τα λαχανικά να μελώνουν συνοδεύοντας ιδανικά την πλούσια γεύση του αρνιού.

MOSXARI ME REVITHIA INTRO

Μία πολύ νόστιμη συνταγή, αγαπητή στο οικογενειακό τραπέζι, με μία πιο ενδιαφέρουσα προσέγγιση, με τα ρεβύθια στην θέση του συνοδευτικού, προσφέροντας μία τέλεια γευστική εμπειρία.

STITHOS KOTOPOULO ME FAKES STON FOURNO INTRO

Μία πολύ νόστιμη συνταγή με την γεμάτη γεύση του αρνιού να δένει ιδανικά με τα ρεβίθια και το σπανάκι με το λεμόνι συμπληρώνουν ιδανικά το γευστικό καρέ.

PSARONEFRI ME PILAFI INTRO

Μία νόστιμη και εύκολη συνταγή με τα κεφτεδάκια να δένουν υπέροχα με την σάλτσα τομάτας και τα τυριά να δίνουν μία γεμάτη, πλούσια γεύση.

PSARONEFRI ME PILAFI INTRO

Μία πολύ νόστιμη και ιδιαίτερη συνταγή με το πιλάφι, τους ξηρούς καρπούς και τα αποξηραμένα φρούτα να δένουν υπέροχα με το χοιρινό και την σάλτσα μπλε τυριού να δίνει μία απολαυστική πολυπλοκότητα στο πιάτο.

MPIFTEKIA ME PATATES STON FOURNO INTRO

Μία κλασική, αγαπημένη Ελληνική συνταγή, με τα αρώματα του βουτύρου να συνοδεύουν ιδανικά τα μπιφτέκια μαζί με την οξύτητα του λεμονιού.

MOSXARISIA ROLAKIA GEMISTA STO BBQ INTRO

Μία πολύ ιδιαίτερη συνταγή για BBQ με το μοσχάρι να δένει ιδανικά με την έντονη γεύση του μπλε τυριού και του μπέικον να μελώνει υπέροχα με την μαρινάδα βουτύρου.

MPRIZOLES BOUTIRATES STO BBQ INTRO

Μία συνταγή σήμα κατατεθέν για BBQ, με την πλούσια γεύση από τις μοσχαρίσιες μπριζόλες να αναδεικνύεται μέσα από τα αρώματα του αρωματικού βουτύρου, προσφέροντας ένα απολαυστικό γευστικό αποτέλεσμα.

Lurpak soft Banner 357x286

 

295x360havarti357x250banner 2

Castello XMAS 2018 357x306

 

BAHAR BANER asteroeidesAlexandros Papandreou © 2004-2019. All rights Reserved.