Κρέας

Στην χώρα μας το αγαπάμε πολύ και το καταναλώνουμε αρκετές φορές μέσα στην εβδομάδα. Στις συνταγές για κρέας μπορείτε να βρείτε προτάσεις για το πώς θα μαγειρέψετε όλων των ειδών τα κρέατα, όπως το μοσχαρίσιο, το χοιρινό και το αρνίσιο. Συνταγές για κρέας μαγειρεμένο στον φούρνο, στο τηγάνι αλλά και στην κατσαρόλα.

MOSXARISIA ROLAKIA INTRO

Ένα εύκολο και πολύ γευστικό κρέας, με τα αρώματα του βουτύρου και των μπαχαρικών να πλαισιώνουν ιδανικά το μοσχάρι, για το γιορτινό ή το Κυριακάτικο τραπέζι σας.

KOTSI XOIRINO ME AROMATIKO BOUTIRO SERVIRISMENO ME RIZES STON FOURNO INTRO

Μία πολύ νόστιμη και απλή γιορτινή συνταγή, με τις γεύσεις από το αρωματικό βούτυρο να τυλίγουν το χοιρινό κότσι και τις ρίζες να αποτελούν ένα διαφορετικό, εντυπωσιακό συνοδευτικό.

XOIRINES LAIMOU ME LAXANIKA STON FOURNO INTRO

Μία πολύ νόστιμη και εύκολη συνταγή με τις χοιρινές λαιμού και τα λαχανικά να ψήνονται και να μελώνουν με την βοήθεια του βουτύρου.

KEFTEDAKIA BOURBON INTRO

Μία διαφορετική συνταγή για κεφτεδάκια, με πλούσια, έντονη γεύση, συνοδευμένη από μία σάλτσα με βάση την BBQ sauce, η οποία συμπληρώνει το γευστικό παζλ και δημιουργεί ενδιαφέρουσες αντιθέσεις.

ARNAKI ME PELTE KAI MOUSTARDA INTRO

Μία απλή και πολύ νόστιμη συνταγή, ιδανική για το Πασχαλινό σας τραπέζι με τα αρώματα του βουτύρου να δένουν υπέροχα και να συνοδεύουν το αρνί.

PASXALINO ARNI ME AROMATIKO BOUTIRO KAI BAY PATATES INTRO

Μία απλή και πολύ νόστιμη συνταγή, ιδανική για το Πασχαλινό σας τραπέζι με τα αρώματα του βουτύρου να δένουν υπέροχα και να συνοδεύουν το αρνί.
 

XOIRINO LEMONATO STHN KATSAROLA SERVIRISMENO ME BABY BOUTIRATES PATATES INTRO

Μία κλασική και αγαπημένη συνταγή με τα αρώματα του λεμονιού να ταιριάζουν απόλυτα με το βούτυρο, δένοντας όλες τις γεύσεις της συνταγής.

XOIRINO LEMONATO STHN KATSAROLA ME REVITHIA INTRO

Μία πολύ νόστιμο, αγαπημένο φαγητό στο καθημερινό Ελληνικό τραπέζι το οποίο παίρνει μία άλλη διάσταση με τον συνδυασμό των ρεβιθιών. 

havarti357x250banner 2

Lurpak soft Banner 357x286

 

BAHAR BANER asteroeides



Alexandros Papandreou © 2004-2018. All rights Reserved.