Κρέας

Στην χώρα μας το αγαπάμε πολύ και το καταναλώνουμε αρκετές φορές μέσα στην εβδομάδα. Στις συνταγές για κρέας μπορείτε να βρείτε προτάσεις για το πώς θα μαγειρέψετε όλων των ειδών τα κρέατα, όπως το μοσχαρίσιο, το χοιρινό και το αρνίσιο. Συνταγές για κρέας μαγειρεμένο στον φούρνο, στο τηγάνι αλλά και στην κατσαρόλα.

GIOUVARLAKIA AVGOLEMONO INTRO

Μία πολύ αγαπημένη συνταγή με τα γιουβαρλάκια και το πλούσιο αυγολέμονο να δένουν ιδανικά με τα αρώματα του βουτύρου σε ένα εξαιρετικό γευστικό αποτέλεσμα.

PAPOUTSAKIA INTRO

Ένα πιάτο με το αγαπημένο λαχανικό του καλοκαιριού, την μελιτζάνα, σε πρωταγωνιστικό ρόλο, να δένει υπέροχα με τον αρωματικό κιμά και την πλούσια μπεσαμέλ.

MOSXARISIA ROLAKIA INTRO

Ένα εύκολο και πολύ γευστικό κρέας, με τα αρώματα του βουτύρου και των μπαχαρικών να πλαισιώνουν ιδανικά το μοσχάρι, για το γιορτινό ή το Κυριακάτικο τραπέζι σας.

KOTSI XOIRINO ME AROMATIKO BOUTIRO SERVIRISMENO ME RIZES STON FOURNO INTRO

Μία πολύ νόστιμη και απλή γιορτινή συνταγή, με τις γεύσεις από το αρωματικό βούτυρο να τυλίγουν το χοιρινό κότσι και τις ρίζες να αποτελούν ένα διαφορετικό, εντυπωσιακό συνοδευτικό.

XOIRINES LAIMOU ME LAXANIKA STON FOURNO INTRO

Μία πολύ νόστιμη και εύκολη συνταγή με τις χοιρινές λαιμού και τα λαχανικά να ψήνονται και να μελώνουν με την βοήθεια του βουτύρου.

KEFTEDAKIA BOURBON INTRO

Μία διαφορετική συνταγή για κεφτεδάκια, με πλούσια, έντονη γεύση, συνοδευμένη από μία σάλτσα με βάση την BBQ sauce, η οποία συμπληρώνει το γευστικό παζλ και δημιουργεί ενδιαφέρουσες αντιθέσεις.

ARNAKI ME PELTE KAI MOUSTARDA INTRO

Μία απλή και πολύ νόστιμη συνταγή, ιδανική για το Πασχαλινό σας τραπέζι με τα αρώματα του βουτύρου να δένουν υπέροχα και να συνοδεύουν το αρνί.

PASXALINO ARNI ME AROMATIKO BOUTIRO KAI BAY PATATES INTRO

Μία απλή και πολύ νόστιμη συνταγή, ιδανική για το Πασχαλινό σας τραπέζι με τα αρώματα του βουτύρου να δένουν υπέροχα και να συνοδεύουν το αρνί.
 

Lurpak soft Banner 357x286

havarti357x250banner 2

Castello XMAS 2018 357x306

 

BAHAR BANER asteroeides



Alexandros Papandreou © 2004-2018. All rights Reserved.