Λουκάνικα

Αυτή η κατηγορία είναι αφιερωμένη σε ένα πολύ αγαπητό υλικό το λουκάνικο. Η γευστική του γκάμα έχει άπειρες παραλλαγές, διαφορετικές συνταγές και πρώτες ύλες παρασκευής ανά τον κόσμο. Εδώ θα βρείτε συνταγές όπου το λουκάνικο είναι πρωταγωνιστής αλλά και απλές προτάσεις με τις οποίες μπορείτε να αναδείξετε το εκάστοτε  είδος λουκάνικου.

OMELETA FOURNOU ME LOUKANIKA KAI PIPERIES INTRO

Μία νόστιμη, γρήγορη και απλή συνταγή με τα λουκάνικα να συνοδεύονται υπέροχα από τα αρώματα των πιπεριών και να δένουν όλα μαζί ιδανικά με τα αυγά.

LOUKANIKA ME KOFTO MAKARONAKI STON FOURNO INTRO

Μία πολύ νόστιμη συνταγή, με την μαγειρική τεχνική δανεισμένη από το γιουβέτσι με τα λουκάνικα να δένουν υπέροχα με την σάλτσα τομάτας, το κοφτό μακαρονάκι και την έντονη γεύση της φέτας.

MIKRA LOUKANIKA SOTARISMENA ME XYMO RODI KAI SERBIRISMENA ME KOKKINA FROUTA INTRO

Μία πολύ γρήγορη και νόστιμη συνταγή, μία γιορτινή τηγανιά με την γεμάτη γεύση των λουκάνικων να δένει υπέροχα με το μέλι, τον χυμό ρόδι και την γευστική αντίθεση των κόκκινων φρούτων.

LOUKANIKA ME LAXANO MILO KAI PIPERIA FLORINIS INTRO

Μία πολύ νόστιμη συνταγή, με χειμωνιάτικο χαρακτήρα και τον τέλειο συνδυασμό των καυτερών λουκάνικων με το σοταρισμένο λάχανο και το μήλο.

REVITHIA ME LOUKANIKA INTRO

Μία πολύ νόστιμη συνταγή με τα λουκάνικα να δένουν υπέροχα με τα ρεβίθια και τα λαχανικά δίνοντας ένα πλούσιο γευστικό συνδυασμό.

MOSXARISIA LOUKANIKA ME SOTARISMENO LAXANO KAI FRYGANISMENO PSOMI INTRO

Μία πολύ εύκολη και γρήγορη συνταγή, με χειμωνιάτικο άρωμα από το λάχανο, το οποίο δένει υπέροχα με το μοσχαρίσιο λουκάνικο και το φρυγανισμένο ψωμί.

LOUKANIKA PSITA ME MARINARISMENES PIPERIES KAI DIP GIAOURTIOU INTRO

Μία πολύ νόστιμη συνταγή με την δροσιά και την τραγανότητα των πιπεριών να δένουν υπέροχα με την έντονη, γεμάτη γεύση των λουκάνικων.

LOUKANIKA ME PSITES MARINARISMENES PIPERIES INTRO

Μία πολύ νόστιμη και εύκολη συνταγή με την ιδιαίτερη γεύση των λουκάνικων να δένει απόλυτα με την γλυκάδα των πιπεριών και την όξινη υφή της μαρινάδας.

Alexandros Papandreou © 2004-2018. All rights Reserved.