Λουκάνικα

Αυτή η κατηγορία είναι αφιερωμένη σε ένα πολύ αγαπητό υλικό το λουκάνικο. Η γευστική του γκάμα έχει άπειρες παραλλαγές, διαφορετικές συνταγές και πρώτες ύλες παρασκευής ανά τον κόσμο. Εδώ θα βρείτε συνταγές όπου το λουκάνικο είναι πρωταγωνιστής αλλά και απλές προτάσεις με τις οποίες μπορείτε να αναδείξετε το εκάστοτε  είδος λουκάνικου.

SALATA KOUS KOUS ME LAXANIKA KOZAKIKA LOUKANIKA KAI FETA INTRO

Μία νόστιμη καλοκαιρινή συνταγή με την έντονη και πλούσια γεύση των κοζάκικων λουκάνικων να έρχεται σε τέλεια γευστική αρμονία με την δροσιά και την φρέσκα του κους-κους και των λαχανικών.

LIGKOUINI ME LOUKANIKO PESTO PSITIS PIPERIAS KAI TOMATINIA INTRO

Μία πολύ νόστιμη μακαρονάδα με το λουκάνικο με ελιά και μανούρι να δένει υπέροχα με τα υπόλοιπα Μεσογειακά υλικά του πέστο ψητής πιπεριάς, προσφέροντας ένα ιδιαίτερο γευστικό συνδυασμό.

PITSA ME LOUKANIKO FRESKO TYRI KREMA TOMATINIA ROKA KAI PIPERIES INTRO

Μία ιδιαίτερη πίτσα με την φρεσκάδα από το φρέσκο τυρί κρέμα να συνοδεύει εξαιρετικά το λουκάνικο Μυκόνου και τις πιπεριές να ολοκληρώνουν τον γευστικό συνδυασμό.

LOUKANIKA ME KREMMYDIA KAI PESTO LIASTHS TOMATAS SERVIRISMENA ME FAVA INTRO

Ένα ιδιαίτερος μεζές, ιδανική πρόταση για την παρέα με τα λουκάνικα και τα κρεμμύδια να δένουν υπέροχα με το pesto λιαστής τομάτας και την γεμάτη γεύση της φάβας.

KALAMPOKOPSOMO ME LOUKANIKA KAI PIPERIES INTRO

Μία διαφορετική συνταγή με το ψωμί καλαμποκιού να δένει ιδανικά την γεμάτη γεύση των λουκάνικων και την δροσιά των πιπεριών.

LOUKANIKA ME TRAGANES BABY PATATES KAI PESTO MYRODIKON INTRO

Μία πολύ νόστιμη και απλή συνταγή με τις διαφορετικές υφές από την baby πατάτα να συνοδεύει ιδανικά το μοσχαρίσιο λουκάνικο και το πέστο μυρωδικών να δίνει την απαραίτητη δροσιά.

KRITHAROTO ME LOUKANIKA KAI MANITARIA INTRO

Μία πολύ απλή και νόστιμη συνταγή με τα μοσχαρίσια λουκάνικα και τα μανιτάρια να αρωματίζουν το κριθαράκι και δένουν όλα μαζί με το βούτυρο και το ρεγκάτο.

LOUKANIKA ME MANOURI KAI ELIA FRIKASE INTRO

Μία πολύ γρήγορη και νόστιμη συνταγή με την πλούσια γεύση των λουκάνικων να δένει υπέροχα με τα χορταρικά και την όξινη πινελιά από το λάιμ.

Alexandros Papandreou © 2004-2018. All rights Reserved.