Λουκάνικα

Αυτή η κατηγορία είναι αφιερωμένη σε ένα πολύ αγαπητό υλικό το λουκάνικο. Η γευστική του γκάμα έχει άπειρες παραλλαγές, διαφορετικές συνταγές και πρώτες ύλες παρασκευής ανά τον κόσμο. Εδώ θα βρείτε συνταγές όπου το λουκάνικο είναι πρωταγωνιστής αλλά και απλές προτάσεις με τις οποίες μπορείτε να αναδείξετε το εκάστοτε  είδος λουκάνικου.

CORN DOGS SERVIRISMENA ME TARTAR MAGIONEZAS INTRO

Το ιδανικό finger food για ποδόσφαιρο είναι εδώ, με τα γευστικότατα λουκάνικα παναρισμένα από μία πλούσια, ψωμένια ζύμη καλαμποκιού και συνοδευμένα με την δροσιά της ταρτάρ.

BURGER ME MOSXARISIO LOUKANIKO PSITA FRESKA KREMMYDAKIA KAI AIOLI INTRO

Ένα γρήγορο και γευστικό burger με την πλούσια γεύση του μοσχαρίσιου λουκάνικου να δένει υπέροχα με τα υπόλοιπα γευστικά στοιχεία.

LOUKANIKA TIGANIA ME KAROTA KAI AYGA INTRO

Μία πολύ νόστιμη και απλή συνταγή, comfort food, ιδανική για όλη την ημέρα με τα αρώματα του λουκάνικου να δένουν υπέροχα με τα καρότα, τα αυγά και την μελένια μουστάρδα.
alexpap youtube icon Alexandros Papandreou You Tube Recipe

LOUKANIKA ME SALTSA TOMATAS BASILIKO KAI MOTSARELA INTRO

Μία εύκολη και γευστική συνταγή, ιδανική για το καλοκαίρι, με τις τομάτες να δίνουν μία υπέροχη σάλτσα και να δένει υπέροχα με την έντονη γεύση των λουκάνικων και της μοτσαρέλας.

HOT DOG ME LOUKANIKO PRASOU ME SALTSA MOYSTARDAS KAI PIKLAS INTRO

Μια πολύ νόστιμη και διαφορετική συνταγή για hot dog με την σάλτσα πίκλας να δένει υπέροχα με την σάλτσα μουστάρδας, αναδεικνύοντας τον βασικό πρωταγωνιστή, το λουκάνικο.

LINGOUINI ME KOZAKIKO LOUKANIKO ARAKA KAI GRAVIERA INTRO

Μία νόστιμη και γρήγορη συνταγή με πρωταγωνιστές τα κοζάκικα λουκάνικα και τα ζυμαρικά, προσφέροντας μία φρέσκια, καθαρή γευστική εμπειρία.

SPAGGETI ME KAYTERO LOUKANIKO MELIXLORO KASERI TOMATINIA KAI SXOINOPRASO INTRO

Μία πολύ νόστιμη και απλή μακαρονάδα με την πλούσια, πικάντικη γεύση του λουκάνικου να δένει υπέροχα με τα ιδιαίτερα ελληνικά τυρία.

LOUKANIKA ME PSITA LAXANIKA KARAMELOMENA KREMMYDIA KAI DIP LAIM INTRO

Ένας υπέροχος συνδυασμός λουκάνικων και ψητών λαχανικών με την δροσιά του dip λάιμ και τα καραμελώμενα κρεμμύδια να ενώνουν όλες τις γεύσεις.

Alexandros Papandreou © 2004-2018. All rights Reserved.