Πατατοσαλάτα με αυγό, αγγουράκι τουρσί και σάλτσα μουστάρδας

  • ΕΥΚΟΛΙΑ
    ΣΥΝΤΑΓΗΣ
    ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΗ
  • ΧΡΟΝΟΣ
    ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
    15'

Υλικά

Για 2 άτομα

400 γραμμάρια πατάτες βρασμένες κομμένες σε κυβάκια
4 φέτες καπνιστή χοιρινή μπριζόλα
80 γραμμάρια αρακά βρασμένο
80 γραμμάρια καλαμπόκι
2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
4 αγγουράκια τουρσί ψιλοκομμένα
3 αυγά βραστά
10 τοματίνια
2 κουταλιές μαϊντανός ψιλοκομμένος
Για την σάλτσα μουστάρδας:
150 γραμμάρια φρέσκο τυρί κρέμα Arla
20 γραμμάρια κέτσαπ
40 γραμμάρια μουστάρδα απαλή Kalamata Papadimitriou
20 γραμμάρια Worcestershire sauce
Αλάτι
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Εκτέλεση

Σε ένα ξύλο κοπής με ένα κοφτερό μαχαίρι κόβετε τα τοματίνια στην μέση και την χοιρινή καπνιστή μπριζόλα σε λεπτές λωρίδες και τα τοποθετείτε σε ένα μεγάλο μπολ.
Προσθέτετε στο μπολ τις βρασμένες πατάτες, τον βρασμένο αρακά, το καλαμπόκι, το φρέσκο ψιλοκομμένο κρεμμυδάκι, το αγγουράκι τουρσί, και τον μαϊντανό
Για την σάλτσα μουστάρδας, σε ένα μπολ τοποθετείτε όλα τα υλικά, το φρέσκο τυρί κρέμα, την κέτσαπ, την μουστάρδα και την Worcestershire sauce και με ένα σύρμα ανακατεύετε καλά.
Προσθέτετε την σάλτσα μουστάρδας στο μπολ με την πατατοσαλάτα και ανακατεύετε καλά και προσεχτικά.
Σερβίρετε την πατατοσαλάτα σε μικρά ατομικά μπολ τοποθετώντας από πάνω τα αυγά κομμένα στην μέση.

×