Πουλερικά

Το κοτόπουλο και η γαλοπούλα είναι πουλερικά που με την σωστή συνταγή και μαγειρική είναι κρέατα που μπορεί να έχουν πολύ ενδιαφέρον. Στις συνταγές με πουλερικά μπορείτε να βρείτε προτάσεις για το πώς θα μαγειρέψετε το κοτόπουλο με πολλούς διαφορετικούς τρόπους, όπως στο τηγάνι, τον φούρνο και την κατσαρόλα.

STITHOS KOTOPOULO ME FAKES STON FOURNO INTRO

Μία διαφορετική πρόταση που παντρεύει γευστικά τις αγαπημένες σε όλους φακές με το κοτόπουλο και την γλυκάδα των λαχανικών.

KOTOPOULO ME MARINADA MPIRAS STO BBQ INTRO

Μία πολύ νόστιμη μαρινάδα, ιδανική για κοτόπουλο, δίνει πλούσια αρώματα και γεύσεις κάνοντας απολαυστικό το BBQ με τους αγαπημένους σας.

KOPANAKIA ME CAROLINA SAUCE INTRO

Μία πολύ νόστιμη συνταγή BBQ με τα κοπανάκια να δένουν υπέροχα με την Carolina sauce, δίνοντας ένα πικάντικο τόνο και μία καραμελωμένη υφή.

FILETO KOTOPOULO SERVIRISMENO ME PSITO TALAGANI PSITI TOMATA KAI SALTSA LEMONIOU INTRO

Μία πολύ νόστιμη συνταγή με το ζουμερό στήθος κοτόπουλο να ταιριάζει ιδανικά με το τραγανά ψημένο ταλαγάνι και την ψητή τομάτα και την σάλτσα λεμονιού να δένει ιδανικά όλες τις γεύσεις.

KOTOPOULO ME PATATES INTRO

Μία αγαπημένη συνταγή στο γαστρονομικό οικιακό χάρτη, με κάποιες μικρές, απλές και πολύ νόστιμες αλλαγές.

SOUVLAKIA KOTOPOULOU ME KSINOGALO KAI MELI INTRO

Μία συνταγή για σουβλάκια κοτόπουλου με μία ιδιαίτερη μαρινάδα με ξινόγαλο και μέλι, δύο υλικά με γευστικές αντιθέσεις που δίνουν ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα.

KOTOPOULO MEKSIKANIKO ME PIPERIES KAI MELI INTRO

Μία πολύ νόστιμη συνταγή με το κοτόπουλο και τις πιπεριές να δένουν υπέροχα με το μείγμα μεξικάνικων μπαχαρικών και τα αρώματα του μελιού πορτοκαλιάς.

KOTOPOULO ME PATATES STON FOURNO INTRO

Η πιο αγαπημένη και κλασική συνταγή κάθε Ελληνικού σπιτιού, με μία – δύο διαφορετικές ιδέες από τον Αλέξανδρο που την κάνουν ακόμα πιο νόστιμη και πολύ πιο αγαπημένη.

Alexandros Papandreou © 2004-2019. All rights Reserved.