Φρουτοσαλάτα με μέλι, ρούμι και τζίντζερ

  • ΕΥΚΟΛΙΑ
    ΣΥΝΤΑΓΗΣ
    ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΗ
  • ΧΡΟΝΟΣ
    ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
    20'

Υλικά

Για 4 άτομα

1 ροδάκινο
2 βερίκοκά
1 ακτινίδιο
2 φέτες ανανά
3 φράουλες
2 κουταλιές δυόσμο ψιλοκομμένο
Για το σιρόπι:
50 ml βραστό νερό
2 κουταλιές μέλι με μαστίχα 
1 σφηνάκι μαύρο ρούμι
½ κουταλάκι τζίντζερ τριμμένο

Εκτέλεση

Σε ένα μικρό μπολ τοποθετείτε το μέλι με μαστίχα μαζί με το βραστό νερό, το ρούμι και το τριμμένο τζίντζερ και ανακατεύετε πολύ καλά να διαλυθεί το μέλι.
Σε ένα ξύλο κοπής με ένα κοφτερό μαχαίρι κόβετε σε μικρά κομμάτια τα φρούτα, το ροδάκινο, τα βερίκοκα, το ακτινίδιο, τις φέτες ανανά και τις φράουλες.
Τοποθετείτε τα ψιλοκομμένα φρούτα σε ένα μπολ μαζί με τον ψιλοκομμένο δυόσμο και το σιρόπι μελιού, ανακατεύετε καλά και σερβίρετε.

×