PIZZA PLEKTI GEMISTI ME MOSTARELA CHEDDAR PEPERONI PRASINI PIPERIA KAI SALTSA TOMATAS INNER
alexpap youtube icon Alexandros Papandreou You Tube Recipe 


xronos proetimasias

Χρόνος Προετοιμασίας

20 Λεπτά

xronos psisimatos

Χρονος Ψησίματος

15-20 Λεπτά

vd1

Ευκολία Συνταγής

Πολύ Εύκολη

Για 4 άτομα

1 συσκευασία αφράτη ζύμη για πίτσα Pillsbury
2 κουταλιές ελαιόλαδο
1 πράσινη πιπεριά
12 φέτες πεπερόνι
125 γραμμάρια μοτσαρέλα τριμμένη
125 γραμμάρια cheddar τριμμένο
4 κουταλιές σάλτσα για πίτσα Pillsbury
Αλάτι
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Σε ένα ξύλο κοπής με ένα κοφτερό μαχαίρι κόβετε την πράσινη πιπεριά σε μικρά λεπτά μπαστουνάκια.
Τοποθετείτε ένα μικρό αντικολλητικό τηγάνι σε δυνατή φωτιά να ζεσταθεί καλά και προσθέτετε το ελαιόλαδο.
Σοτάρετε την πράσινη πιπεριά για 2-3 λεπτά, μέχρι να βγάλει τα αρώματα της και την αποσύρετε από το τηγάνι.
Ανοίγετε την αφράτη ζύμη για πίτσα και την ξεδιπλώνετε πάνω σε ένα αντικολλητικό χαρτί.
Απλώνετε, στο κέντρο της ζύμης κατά μήκος, με ένα κουτάλι την σάλτσα για πίτσα, από πάνω τις φέτες πεπερόνι, από πάνω την μοτσαρέλα και το cheddar, τις σοταρισμένες πιπεριές και τέλος λίγη ακόμα μοτσαρέλα και cheddar.
Κόβετε σε λεπτές λωρίδες την ζύμη που βρίσκετε, δεξιά και αριστερά της γέμισης, και τις τυλίγετε εναλλάξ, πάνω στην γέμιση.
Αλείφετε την ζύμη με λίγο ελαιόλαδο και ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180ο κελσίου για 15-20 λεπτά, μέχρι να ψηθεί η ζύμη και να πάρει ένα ωραίο χρώμα.

sfoliata final

krousta final

Alexandros Papandreou © 2004-2018. All rights Reserved.