glyka-tapsiou-pillsbury

Η ελληνική κουζίνα, όντας σταυροδρόμι γαστρονομικών πολιτισμών, από την Ανατολή μέχρι και τη Δύση, υιοθέτησε, άλλαξε και αγάπησε τα γλυκά του ταψιού. Ποιος δεν έχει λαχταρήσει ένα μπακλαβά, ένα γαλακτομπούρεκο ή ένα σαραγλί; Ο Αλέξανδρος θα μας δείξει με τη τεχνική του και όλη την αγάπη του πως να φτιάχνουμε τα γλυκά αυτά. 






imerominia

Ημερομηνία

Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2018

ora

Διάρκεια Σεμιναρίου

18:00 - 20:30

Κόστος Σεμιναρίου

40 €

XRISTOUGENNIATIKO TRAPEZI INTRO

Οι γιορτές σε λίγο καιρό έρχονται. Αλήθεια τι θα μαγειρέψουμε εάν έχουμε καλεσμένους; Και εάν είμαστε οικογενειακά ποιο θα είναι το Χριστουγεννιάτικο φαγητό; Στο σεμινάριο αυτό ο Αλέξανδρος θα µας προτείνει τις δικές του αγαπημένες συνταγές για τα Χριστούγεννα.






imerominia

Ημερομηνία

Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2018

ora

Διάρκεια Σεμιναρίου

18:00 - 20:30

Κόστος Σεμιναρίου

50 €

Alexandros Papandreou © 2004-2018. All rights Reserved.