Μεσσηνιακή Κουζίνα

MESSINIAKI SEMINARIO INTRO

Στο σεμινάριο αυτό ο Αλέξανδρος θα μας μάθει πως να φτιάχνουμε τοπικές συνταγές από την Μάνη, χρησιμοποιώντας τα αγαπημένα του υλικά.

imerominia

Ημερομηνία

Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2018

ora

Διάρκεια Σεμιναρίου

18:00 – 20:30

Κόστος Σεμιναρίου

40 €

MESSINIAKI SEMINARIO INNER


imerominia

Ημερομηνία

Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2018

ora

Διάρκεια Σεμιναρίου

18:00 – 20:30

Κόστος Σεμιναρίου

40 €

Η Μεσσηνιακή κουζίνα παρουσιάζει πολλές ομοιότητες με την κουζίνα της ευρύτερης περιοχής της Μεσογείου. Η διατροφή βασίζεται σε μεγάλο βαθμό στα προϊόντα της τοπικής παραγωγής και φυσικά, στο ελαιόλαδο. Ο Αλέξανδρος χρησιμοποιώντας κρέμα βαλσαμικού και Μεσογειακές μουστάρδες Kalamata Papadimitriou, και λουκάνικα Μουτεβελής, μαγειρεύει τοπικές συνταγές.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας του Alexandros Papandreou Cooking studio με την εταιρία Miele, το σεμινάριο αυτό θα πραγματοποιηθεί στον εκθεσιακό χώρο της Miele που βρίσκεται στην Λεωφόρο Μεσογείων 257 στο Νέο Ψυχικό.


Πάρε Τώρα Μέρος Στο Σεμινάριο

{rsform 10}

×