ARNI SEMINARIO INTRO

Το αρνί είναι άρρητα συνδεδεμένο με την Ελληνική γαστρονομική μας κουλτούρα. Αποτελεί όμως αγαπημένο υλικό και για πολλές άλλες κουζίνες της παγκόσμιας γαστρονομίας.






imerominia

Ημερομηνία

Δευτέρα 6 Μαρτίου 2017

ora

Διάρκεια Σεμιναρίου

18:00 - 20:30

Κόστος Σεμιναρίου

40 €

BURGER SEMINARIO INTRO

Στο σεμινάριο αυτό θα μάθουμε πώς να φτιάχνουμε νόστιμα μπιφτέκια για τα burger με διάφορα είδη κιμά, όλες τις γνωστές σάλτσες που τα συνοδεύουν αλλά και εκείνα τα μικρά μυστικά που κάνουν ένα burger ξεχωριστό.






imerominia

Ημερομηνία

Τετάρτη 8 Μαρτίου 2017

ora

Διάρκεια Σεμιναρίου

18:00 - 20:30

Κόστος Σεμιναρίου

40 €

KOPI LAXANIKON SEMINARIO INTRO

Η σωστή κοπή των λαχανικών είναι μια από τις βασικότερες γνώσεις που πρέπει να έχει όποιος ασχολείται με τη μαγειρική.







imerominia

Ημερομηνία

Δευτέρα 20 Μαρτίου 2017

ora

Διάρκεια Σεμιναρίου

18:00 - 20:30

Κόστος Σεμιναρίου

60

SUSHI SEMINARIO INTRO

To Alexandros Papandreou  Cooking Studio φιλοξενεί το γνωστό εστιατόριο Square Sushi.  Ένα σεμινάριο για τη μαγεία και την δεξιοτεχνία της προετοιμασίας του sushi.






imerominia

Ημερομηνία

Τετάρτη 22 Μαρτίου 2017

ora

Διάρκεια Σεμιναρίου

18:00 - 20:30

Κόστος Σεμιναρίου

60 €

FRESKA ZYMARIKA SEMINARIO INTRO

Στο σεμινάριο αυτό θα μάθουμε να παρασκευάζουμε πολλά από τα κλασικά είδη, µε αλεύρι κι αβγά.







imerominia

Ημερομηνία

Τετάρτη 29 Μαρτίου 2017

ora

Διάρκεια Σεμιναρίου

18:00 - 20:30

Κόστος Σεμιναρίου

40 €

Alexandros Papandreou © 2004-2016. All rights Reserved.