• KALOKAIRI IOUNIOS 2017
  • Cooking Studio

Taste Lemnos The Book

Οι άνθρωποι της Λήμνου σε προσκαλούν σε ένα ταξίδι γεύσεων και αρωμάτων, τόσο ξεχωριστό όσο η Λήμνος.
Μοιράζονται μαζί σου μέρος της παράδοσης και του πολιτισμού που αγαπούν.
Είσαι έτοιμος για ένα τέτοιο μοναδικό ταξίδι;
“Let’s Taste Lemnos”

Το Taste Lemnos The Book, διατίθεται στα εξής βιβλιοπωλεία:

 


ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ



 

Ο Πράσινος Γίγαντας

O PRASINOS GIGANTAS HOME

Πόσες φορές αυτές τις ζεστές μέρες λέμε «δε θα φάμε κανονικά, θα τσιμπήσουμε μόνο. Ίσα-ίσα, κάτι πρόχειρο...». Τόσα και τόσα βραδινά party με ελαφρύ φαγητό και αέρινη διάθεση. Κάποια στιγμή, όλο και θα επανέλθει το κυρίαρχο θέμα συζήτησης που δεν είναι άλλο από τις καλοκαιρινές διακοπές! Μήπως όμως οι διακοπές ξεκινούν από τη στιγμή που αρχίζεις να το συζητάς ένα βράδυ στο σπίτι με φίλους και καλή παρέα; Με τους φυσικούς κόκκους καλαμποκιού Green Giant...

Περισσότερα...

Food for Thought AlexandrosPapandreou

Το δικό μου Food For Thought είναι το νέο προσωπικό blogging ενός εντελώς άλλου τύπου. Στο Food For Thought θα μοιράζομαι μαζί σας με ένα ξεχωριστό cool συνειρμό - παρέα με τα αγαπημένα brands της General Mills - όλα αυτά που με εντυπωσιάζουν θετικά και μου δημιουργούν την όρεξη για συνεχή μάθηση, εξέλιξη και δημιουργικότητα.

Περισσότερα..

green giant v3

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter για να ενημερώνεστε για τα σεμινάρια μας και τα νέα του Αλέξανδρου Παπανδρέου

  1. Παρακαλώ πληκτρολογήστε το email σας
    Παρακαλώ συμπληρώστε το Ονοματεπώνυμο σας
    Validation:
    Παρακαλώ συμπληρώστε τον κωδικό

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ
ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ

Κάντε Εγγραφή ή Καλέστε μας

2106018288

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

23 Μαΐου

Ασιατική κουζίνα

Η Ασιατική κουζίνα έχει πλέον κατακτήσει γαστρονομικά τον Δυτικό κόσμο...


24 Μαΐου

Συνταγές από τα νησιά μας

Τα Ελληνικά νησιά ανέκαθεν είχαν τις δικές τους γαστρονομικές «σχολές»....


29 Μαΐου

Καλοκαιρινοί μεζέδες

Ζούμε σε μια χώρα που το Φθινόπωρο, ο Χειμώνας και η Άνοιξη, είναι απλά το διάλλειμα από το πολυπόθητο Καλοκαίρι.....

Alexandros Papandreou © 2004-2016. All rights Reserved.