glyka-tapsiou-pillsbury

Η ελληνική κουζίνα, όντας σταυροδρόμι γαστρονομικών πολιτισμών, από την Ανατολή μέχρι και τη Δύση, υιοθέτησε, άλλαξε και αγάπησε τα γλυκά του ταψιού. Ποιος δεν έχει λαχταρήσει ένα μπακλαβά, ένα γαλακτομπούρεκο ή ένα κανταΐφι? Ο Αλέξανδρος θα μας δείξει με τη τεχνική του και όλη την αγάπη του πως να φτιάχνουμε τα γλυκά αυτά. 






imerominia

Ημερομηνία

Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2017

ora

Διάρκεια Σεμιναρίου

18:00 - 20:30

Κόστος Σεμιναρίου

40 €

glyka-tapsiou-pillsbury


imerominia

Ημερομηνία

Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2017

ora

Διάρκεια Σεμιναρίου

18:00 - 20:30

Κόστος Σεμιναρίου

40 €

Η ελληνική κουζίνα, όντας σταυροδρόμι γαστρονομικών πολιτισμών, από την Ανατολή μέχρι και τη Δύση, υιοθέτησε, άλλαξε και αγάπησε τα γλυκά του ταψιού. Ποιος δεν έχει λαχταρήσει ένα μπακλαβά, ένα γαλακτομπούρεκο ή ένα κανταΐφι? Ο Αλέξανδρος θα μας δείξει με τη τεχνική του και όλη την αγάπη του πως να φτιάχνουμε τα γλυκά αυτά.

 


Πάρε Τώρα Μέρος Στο Σεμινάριο

  1. Ποιο Σεμινάριο Φεβρουαρίου*
    Παρακαλώ Επιλέξτε Πιο Σεμινάριο Θα Θέλατε
  2. Όνομα*
    Όνομα παρακαλώ
  3. Επίθετο*
    Επίθετο Παρακαλώ
  4. Τηλέφωνο*
    Τηλέφωνο Παρακαλώ
  5. Email*
    Email Παρακαλώ
  6. Σχόλια - Παρατηρήσεις
    Invalid Input
  7. Κωδικός Ασφαλείας*
    Κωδικός Ασφαλείας
    Invalid Input
    Εισάγετε τον κωδικό

Alexandros Papandreou © 2004-2017. All rights Reserved.