Όσπρια

Στις συνταγές για όσπρια μπορείτε να βρείτε προτάσεις για νόστιμα και με υψηλή διατροφική αξία πιάτα, αλλά και gourmet δημιουργίες, άξιες να σταθούν ακόμα και στο πιο επίσημο δείπνο.

LOUKANIKO ME LIASTI TOMATA KAI FETA ME PATATES SOTE KAI THGANITA AUGA INTRO

Μία πολύ νόστιμη συνταγή, ένας ολοκληρωμένος μεζές για να απολαύσετε με τους φίλους σας, με το λουκάνικο να δένει με την δροσιά από τα τοματίνια και την γεμάτη γεύση του χούμους.

STITHOS KOTOPOULO ME FAKES STON FOURNO INTRO

Μία πολύ νόστιμη και εύκολη συνταγή με τις γαρίδες να συνοδεύονται ιδανικά από το φινόκιο και το χούμους να δένει και να ολοκληρώνει όλο το πιάτο.

MOSXARI ME REVITHIA INTRO

Μία παραδοσιακή και πολύ νόστιμη συνταγή με τους γίγαντες να συνοδεύονται ιδανικά από τα λαχανικά, να δένουν εξαιρετικά με την σάλτσα και την αλμύρα του σκληρού τυριού.

STITHOS KOTOPOULO ME FAKES STON FOURNO INTRO

Μία από τις απόλυτες καλοκαιρινές συνταγές με την βελούδινη υφή της φάβας και την πλούσια γεύση της να συνοδεύει ιδανικά την πολυπλοκότητα του χταποδιού.

STITHOS KOTOPOULO ME FAKES STON FOURNO INTRO

Μία αγαπημένη συνταγή, δίνεται με μία διαφορετική πρόταση παρασκευής γεμάτη αρώματα, γεύσεις και υφές κρατώντας πάντα την ξεχωριστή γευστική της ταυτότητα.

SALATA ME BABY ROKA ME ANTZOUGIA LIASTES TOMATES KAPARI KAI LADOPAKSIMADA INTRO

Μία δροσερή σαλάτα με την ποικιλία και την γεύση των λαχανικών να συνοδεύουν ιδανικά την γεμάτη γεύση από τις φακές δημιουργώντας ένα πιάτο με σώμα και χαρακτήρα.

STITHOS KOTOPOULO ME FAKES STON FOURNO INTRO

Μία πολύ νόστιμη συνταγή, ιδανική για vegan με το μπιφτέκι από λευκά φασόλια να δένει τέλεια με το spread αβοκάντο δίνοντας ένα αρωματικό και γευστικό burger.

STITHOS KOTOPOULO ME FAKES STON FOURNO INTRO

Μία διαφορετική συνταγή με τα μαυρομάτικα να συνοδεύονται ιδανικά από τα αρώματα των τυριών και να δένουν όλα μαζί με την γλυκάδα και την φρεσκάδα των πιπεριών.

super Agrino300x250

 

Alexandros Papandreou © 2004-2019. All rights Reserved.