Ταξιδεύοντας στην Δανία


 

Ένα ταξίδι σε μια χώρα της Ευρώπης και ιδιαίτερα σαν την Δανία μπορεί να κρύβει πολλές εκπλήξεις ειδικά για ανθρώπους που ασχολούνται με την γεύση. Εκτός από τις κλασσικές βόλτες σε μουσεία, στο γνωστό πάρκο Tivoli αλλά και μια ξεχωριστή βόλτα ανάμεσα σε πανέμορφα κτίρια με μικρή βάρκα στα κανάλια της Κοπεγχάγης νιώθω πολύ τυχερός για την ξενάγηση που μου έγινε σε ένα ξεχωριστό βιομηχανικό κτίριο της εταιρίας Arla.

djmedia:5

Τρεις ώρες μακριά από την πρωτεύουσα της Δανίας μαζί με εκλεκτούς συναδέλφους είχα την εμπειρία να δω την παραγωγή του τυριού Danler καθώς και του μπλε τυριού Danablu.

Πολλές ξένες εταιρίες έχουν δημιουργήσει ειδικές ημέρες επίσκεψης έτσι ώστε ο καταναλωτής να μάθει πως δημιουργείτε ένα προϊόν κάτι που θα ήταν καλό να τον μιμηθούν και οι μεγάλες ελληνικές εταιρίες.

Η ξενάγηση από επαγγελματίες του είδους, η έκπληξη που νιώσαμε σαν ομάδα από τις εγκαταστάσεις, αλλά και οι γευσιγνωσίες προϊόντων μέσα στον χώρο παραγωγής ήταν ο σκοπός του ταξιδιού μας στην Δανία.

Σας προτείνω ανεπιφύλακτα να κάνετε τέτοια ταξίδια γιατί μπορείτε από πρώτο χέρι να γνωρίσετε τι καταναλώνετε και πως παράγονται από την αρχή μέχρι το τέλος τροφές που καταναλώνετε καθημερινά.

×