Στην άκρη του κόλπου της Γέρας

Στο στόμιο του κόλπου της Γέρας που από το κέντρο της Μυτιλήνης είναι τριάντα χιλιόμετρα μπορείτε να βρείτε ένα από τα ομορφότερα εστιατόρια του νησιού στον Αύλωνα…

 

Στο στόμιο του κόλπου της Γέρας που από το κέντρο της Μυτιλήνης είναι τριάντα χιλιόμετρα, μπορείτε να βρείτε ένα από τα ομορφότερα εστιατόρια του νησιού στον Αύλωνα.

AVLONAS INNER 8

Χαμένο μέσα στην φύση κάτω από το θρόισμα των φύλλων του πλάτανου μπορείτε να δοκιμάσετε παραδοσιακούς τοπικούς μεζέδες και να απολαύσετε το ούζο σας με θέα την θάλασσα.

AVLONAS INNER 4

Όσο τα τζιτζίκια σιγοτραγουδούν, η Πανδώρα και η αδελφή της Δάφνη θα σας ετοιμάσουν το γεύμα σας ή το δείπνο σας με μοναδική φροντίδα και αγάπη.

AVLONAS INNER 2

Σας προτείνω ανεπιφύλακτα να δοκιμάσετε τα παραδοσιακά σουγάνια, που είναι γεμιστοί κρεμμυδοντολμάδες ( δείτε την συνταγή εδώ ).

AVLONAS INNER 12

Φυσικά πρέπει να σκίσετε σαρδέλες παστές, να βουτήξετε το ψωμί σας στο γευστικότατο ιμάμ, και να ζητήσετε να δείτε τα φρέσκα ψάρια της ημέρας.

AVLONAS INNER 9

Για αυτούς που αγαπάνε τους γκιουζλεμέδες εδώ είναι το μέρος που θα τους απολαύσετε.

AVLONAS INNER 1

Για γλυκό μην πείτε όχι στους πιο νόστιμους και αέρινους λουκουμάδες με ντόπιο μέλι από τα χεράκια της Δάφνης.

Τα κορίτσια συνεχίζουν την παράδοση των γονιών τους, και μια βουτιά απογευματινή στον κόλπο της Γέρας θα σας ανταμείψει για τον δρόμο που θα κάνετε.

 

Εστιατόριο:

Kostas Avlonas

Τηλ. 2251051950

AVLONAS INNER 7

AVLONAS INNER 6

AVLONAS INNER 10

AVLONAS INNER 5

AVLONAS INNER 11

 

 

×