LOUKANIKO ME LIASTI TOMATA KAI FETA ME PATATES SOTE KAI THGANITA AUGA INNER

 


xronos proetimasias

Χρόνος Προετοιμασίας

20 Λεπτά

xronos magirematos

Χρόνος Μαγειρέματος

5-6 Λεπτά

vd1

Ευκολία Συνταγής

Πολύ Εύκολη

Για 2 άτομα

4 αυγά
2 κουταλιές ελαιόλαδο
200 γραμμάρια καβουρμάς
80 γραμμάρια φέτα
½ πράσινη πιπεριά
8 τοματίνια
2 κουταλιές ελιές ροδέλα
1 κουταλιά φρέσκα ρίγανη
Αλάτι
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Σε ένα ξύλο κοπής με ένα κοφτερό μαχαίρι κόβετε τον καβουρμά σε κυβάκια.
Τοποθετείτε ένα μικρό αντικολλητικό τηγάνι σε δυνατή φωτιά και προσθέτετε το ελαιόλαδο.
Σοτάρετε τον καβουρμά μαζί με την πράσινη πιπέρια, τα τοματίνια και τις ελιές για 1-2 λεπτά μέχρι να πάρει ελαφρύ χρώμα και να ξεκινήσει να βγάζει τα αρώματα του, πασπαλίζοντας με αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
Κάνετε λίγο χώρο στο τηγάνι, σπάτε τα αυγά, χαμηλώνετε την φωτιά και αφήνετε τα αυγά να ψηθούν.
Μόλις τα αυγά είναι έτοιμα, πασπαλίζετε με την φέτα, τριμμένη με τα χέρια σας, και την φρέσκια ρίγανη και σερβίρετε.

Lurpak soft Banner 357x286

Alexandros Papandreou © 2004-2019. All rights Reserved.