Εκτύπωση

AROMATIKO BOUTYRO INNER

 


xronos proetimasias

Χρόνος Προετοιμασίας

15 Λεπτά

 

vd1

Ευκολία Συνταγής

Πολύ Εύκολη

Για 4 άτομα
125 γραμμάρια βούτυρο Lurpak
Ξύσμα από 1 λάιμ
Ξύσμα από 1 λεμόνι
Ξύσμα από 1 πορτοκάλι
2 κουταλιές φρέσκια ρίγανη ψιλοκομμένη
2 κουταλιές φρέσκο θυμάρι ψιλοκομμένο
2 κουταλιές φρέσκο μαϊντανό ψιλοκομμένο
2 κουταλιές σχοινόπρασο ψιλοκομμένο
Αλάτι
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Στον κάδο ενός μίξερ τοποθετείτε το βούτυρο μαζί με το ξύσμα από λάιμ, το ξύσμα λεμονιού, το ξύσμα πορτοκαλιού, την ψιλοκομμένη φρέσκια ρίγανη, το ψιλοκομμένο φρέσκο θυμάρι, τον ψιλοκομμένο μαϊντανό, τις 2 κουταλιές σχοινόπρασο, αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι και χτυπάτε με το σύρμα όση περισσότερη ώρα μπορείτε.
Τοποθετείτε το βούτυρο σε μια μεμβράνη, τυλίγετε σε ρόλο κρατώντας τις άκρες για να στρίψουν και να σφίξουν το βούτυρο ώστε να πάρει σχήμα κυλινδρικό και το τοποθετείτε στο ψυγείο να παγώσει.