Υλικά
Για 4 άτομα
Για τις κρέπες:
480 ml γάλα
250 γραμμάρια αλεύρι
3 αβγά
2 πρέζες αλάτι
Λίγο βούτυρο για τις κρέπες
Για την γέμιση:
5 αυγά
1 κουταλιά βούτυρο
2 κουταλιές κρέμα γάλακτος
12 φέτες καπνιστή χοιρινή μπριζόλα Creta Farms
100 γραμμάρια γραβιέρα σε φλοίδες
20 τοματίνια
3 κουταλιές σχοινόπρασο ψιλοκομμένο
Εκτέλεση
Για τις κρέπες, σε ένα μπολ ανακατεύετε με ένα σύρμα το αλεύρι, τα αβγά και το αλάτι μέχρι να γίνει ένα μείγμα.
Συνεχίζετε προσθέτοντας σιγά-σιγά το γάλα ανακατεύοντας έντονα και συνεχώς.
Όταν δημιουργηθεί ένα ομοιόμορφο μείγμα η ζύμη για τις κρέπες είναι έτοιμη.
Τοποθετείτε ένα αντικολλητικό τηγάνι για κρέπες σε μέτρια φωτιά και το αλείφετε με λίγο βούτυρο.
Ρίχνετε 1 κουτάλα σούπας από το μείγμα της κρέπας και κάνετε κυκλικές κινήσεις στο τηγάνι για να απλωθεί σε όλο τον πάτο του τηγανιού.
Ψήνετε την κρέπα σε σιγανή φωτιά για μερικά λεπτά και όταν ροδίσει την γυρνάτε από την άλλη μεριά με μια σπάτουλα.
Φτιάχνετε τις υπόλοιπες κρέπες κατά τον ίδιο τρόπο, αλείφοντας κάθε φορά το τηγάνι με λίγο βούτυρο έτσι ώστε να μην σας κολλήσουν.
Για τα scrambled eggs σπάτε τα αυγά σε ένα μπολ, προσθέτετε αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι και με ένα σύρμα τα χτυπάτε καλά.
Τοποθετείτε ένα αντικολλητικό τηγάνι σε μέτρια προς δυνατή φωτιά να ζεσταθεί και προσθέτετε το βούτυρο να λιώσει.
Προσθέτετε τα αυγά και με ένα σύρμα ζαχαροπλαστικής ανακατεύετε διαρκώς μέχρι να ψηθούν τα αυγά.
Όταν τα αυγά είναι σχεδόν έτοιμα, προσθέτετε την κρέμα γάλακτος, ανακατεύετε μία τελευταία φορά και αποσύρετε από την φωτιά.
Σε ένα ξύλο κοπής με ένα κοφτερό μαχαίρι κόβετε τα τοματίνια στην μέση και τις φέτες χοιρινής καπνιστής μπριζόλας σε λεπτά μπαστουνάκια.
Σερβίρετε τα scrambled eggs πάνω στην κρέπα, πάνω τους τα τοματίνια, τις φλοίδες γραβιέρας, την χοιρινή καπνιστή μπριζόλα και τέλος το σχοινόπρασο.

