Υλικά
Για 4 άτομα
500 γραμμάρια rigatoni No7 Barilla
4 κουταλιές ελαιόλαδο
1 κρεμμύδι
1 σκελίδα σκόρδο
220 γραμμάρια κρέμα γάλακτος
100 γραμμάρια mascarpone
80 γραμμάρια παρμεζάνα
80 γραμμάρια γραβιέρα
80 γραμμάρια μοτσαρέλα
4 κουταλιές σχοινόπρασο ψιλοκομμένο
Αλάτι
Φρεσκοτριμμένο ροζ πιπέρι
Εκτέλεση
Σε ένα ξύλο κοπής με ένα κοφτερό μαχαίρι ψιλοκόβετε το κρεμμύδι μαζί με το σκόρδο.
Σε μια κατσαρόλα με βραστό αλατισμένο νερό βράζετε τα rigatoni μέχρι να είναι al dente.
Όση ώρα βράζουν τα ζυμαρικά τοποθετείτε ένα βαθύ αντικολλητικό τηγάνι σε δυνατή φωτιά και προσθέτετε το ελαιόλαδο.
Σοτάρετε το κρεμμύδι μαζί με το σκόρδο για 2-3 λεπτά, πασπαλίζοντας με αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
Προσθέτετε την κρέμα γάλακτος, χαμηλώνετε την φωτιά και σιγοβράζετε την κρέμα μέχρι να ξεκινήσει να δένει.
Πασπαλίζετε με τα τυριά, το mascarpone, την παρμεζάνα, την γραβιέρα και την μοτσαρέλα και ανακατεύετε καλά.
Προσθέτετε τα rigatoni, μαζί με λίγο από το νερό στο οποίο έβραζαν, και συνεχίζετε το μαγείρεμα μέχρι να δέσει η μακαρόναδα.
Σερβίρετε σε βαθιά, ατομικά πιάτα με το σχοινόπρασο από πάνω και λίγο φρεσκοτριμμένο πιπέρι.

