Υλικά
Για 8 άτομα
2 φύλλα σφολιάτας
1 συσκευασία φιλέτο μπούτι κοτόπουλο Ελαιοπουλάκι Αγγελάκης
4 κουταλιές ελαιόλαδο
120 γραμμάρια γραβιέρα τριμμένη
120 γραμμάρια φέτα τριμμένη
250 γραμμάρια τοματίνια
Αλάτι
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Εκτέλεση
Σε ένα ξύλο κοπής με ένα κοφτερό μαχαίρι κόβετε τα τοματίνια σε τέταρτα και τα φιλέτα μπούτι κοτόπουλο σε μικρές μπουκιές.
Τοποθετείτε ένα μεγάλο, βαθύ αντικολλητικό τηγάνι σε μέτρια φωτιά να ζεσταθεί καλά και προσθέτετε το ελαιόλαδο.
Σοτάρετε το φιλέτο μπούτι κοτόπουλο μέχρι να πάρει κάλο χρώμα και να ψηθεί σχεδόν τελείως, πασπαλίζοντας με αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
Αποσύρετε το κοτόπουλο από το τηγάνι, το τοποθετείτε σε ένα μεγάλο μπολ και ξανάβετε το τηγάνι σε δυνατή φωτιά, με όσα λιπαρά έχουν μείνει μέσα.
Σοτάρετε τα τοματίνια για 3-4 λεπτά, πασπαλίζοντας με αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι και τα τοποθετείτε σε στο μπολ με το κοτόπουλο.
Προσθέτετε την φέτα μαζί με την γραβιέρα και λίγο φρεσκοτριμμένο πιπέρι και ανακατεύετε καλά.
Σε ένα καθαρό, ελαφρώς αλευρωμένο πάγκο ανοίγετε το πρώτο φύλλο σφολιάτας και το κόβετε κάθετα και οριζόντια δημιουργώντας 4 κομμάτια.
Απλώνετε ομοιόμορφα το μείγμα στην μακριά μεριά του κάθε κομματιού, αφήνοντας περιμετρικά τα γέμισης περίπου 1 δάχτυλο σφολιάτας, το οποίο περνάτε με λίγο νερό.
Σκεπάζετε με άλλο μισό, πιέζετε καλά στις άκρες, που υπάρχει και το νερό, για να κολλήσουν τα δύο φύλλα μαζί, κάνετε μία μικρή μπορντούρα περιμετρικά της πίτας και μικρές, διαγώνιες εγκοπές στο πάνω μέρος.
Επαναλαμβάνετε και με δεύτερο φύλλο την ίδια διαδικασία και ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200ο C για 25-30 λεπτά μέχρι να ψηθεί η σφολιάτα και να πάρει ωραίο χρώμα.

