Υλικά
Για 4 άτομα
1 συσκευασία φύλλο κουρού Χρυσή Ζύμη
500 γραμμάρια φρέσκο τυρί κρέμα
350 γραμμάρια κρέμα γάλακτος
90 γραμμάρια άχνη ζάχαρη
Ξύσμα από 1 λεμόνι
2 κουταλάκια εκχύλισμα βανίλιας
Για την σάλτσα φρούτων:
100 γραμμάρια φράουλες
100 γραμμάρια raspberries
80 γραμμάρια άχνη ζάχαρη
Για το σερβίρισμα:
150 γραμμάρια φράουλες
150 γραμμάρια raspberries
150 γραμμάρια blueberries
150 γραμμάρια blackberries
Εκτέλεση
Απλώνετε τα φύλλα κουρού σε ένα ρηχό ταψί στρωμένο με αντικολλητικό χαρτί, τα τρυπάτε πολύ καλά με ένα πιρούνι, σε όλη τους την επιφάνεια, σκεπάζετε με άλλο ένα αντικολλητικό χαρτί, τοποθετείτε ένα ταψί από πάνω και ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200ο C, στον αέρα, για 20-22 λεπτά.
Σε ένα μικρό multi τοποθετείτε τα υλικά για την σάλτσα φρούτων, τις φράουλες, τα raspberries και την άχνη ζάχαρη και τα χτυπάτε μέχρι να πολτοποιηθούν τελείως.
Σε ένα μίξερ τοποθετείτε την κρέμα γάλακτος και χτυπάτε, με το σύρμα, σε μέτρια προς δυνατή ταχύτητα μέχρι να ξεκινήσει να παίρνει την υφή σαντιγί.
Προσθέτετε το φρέσκο τυρί κρέμα, την άχνη ζάχαρη, το ξύσμα από το λεμόνι και το εκχύλισμα βανίλιας και συνεχίζετε το χτύπημα μέχρι να δημιουργηθεί μία αφράτη κρέμα.
Σε ένα ξύλο κοπής με ένα κοφτερό μαχαίρι κόβετε τα φρούτα στην μέση και σπάτε σε μικρά κομμάτια τις ζύμες κουρού.
Σερβίρετε σε ατομικά ποτήρια τοποθετώντας πρώτα το φύλλο κουρού, μετά κάνετε στρώσεις με κρέμα cheesecake και σάλτσα φρούτων και τέλος τοποθετείτε τα κόκκινα φρούτα.

