Υλικά
Για 4-6 άτομα
2 συσκευασίες λουκάνικα κοκτέιλ Creta Farms
Μικρά ξύλινα καλαμάκια
Ηλιέλαιο για το τηγάνισμα
Για την ζύμη:
185 γραμμάρια αλεύρι καλαμποκιού
170 γραμμάρια αλεύρι για όλες τις χρήσεις
30 γραμμάρια ζάχαρη
1 κουταλιά baking powder
1 αυγό χτυπημένο
350 γραμμάρια γάλα
1 κουταλιά ελαιόλαδο
1 κουταλιά μέλι
Για την σάλτσα μουστάρδας:
250 γραμμάρια μαγιονέζα
20 γραμμάρια κέτσαπ
40 γραμμάρια μουστάρδα
8 γραμμάρια Worcestershire sauce
Αλάτι
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Εκτέλεση
Για την σάλτσα μουστάρδας, σε ένα μικρό μπολ τοποθετείτε όλα τα υλικά, την μα-γιονέζα, την κέτσαπ, την μουστάρδα και την Worcestershire sauce και με ένα σύρμα ανακατεύετε πολύ καλά.
Σε ένα μεγάλο μπολ τοποθετείτε όλα τα υλικά για τη ζύμη, το αλεύρι καλαμποκιού, το αλεύρι για όλες τις χρήσεις, την ζάχαρη, το baking powder, το αυγό, το γάλα, το ελαιόλαδο, το μέλι, αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
Ανακατεύετε πολύ καλά μέχρι να ομογενοποιηθούν όλα τα υλικά και να σχηματί-σουν ένα παχύ χυλό.
Τοποθετείτε ένα κατσαρολάκι σε δυνατή φωτιά και προσθέτετε αρκετό ηλιέλαιο για μπορούν να βυθιστούν μέσα τα λουκάνικα.
Γεμίζετε ένα ψηλό ποτήρι με τον χυλό, περνάτε τα λουκάνικα κοκτέιλ σε ξύλινα κα-λαμάκι κατά μήκος, τα βυθίζετε μέσα στο ποτήρι με τον χυλό, να καλυφτούν με τον χυλό και τα τηγανίζετε στο κατσαρολάκι για 2-3 λεπτά.
Όταν τα corn dogs είναι έτοιμα τα αποσύρετε από το κατσαρολάκι και τα σερβίρετε σε μία πιατέλα με την σάλτσα μαγιονέζας.

