Φάκελος κουρού με τυριά, γαλοπούλα και τοματίνια

  • ΕΥΚΟΛΙΑ
    ΣΥΝΤΑΓΗΣ
    ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΗ
  • ΧΡΟΝΟΣ
    ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
    15'
  • ΧΡΟΝΟΣ
    ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
    16-18'

Υλικά

Για 4 άτομα

1 συσκευασία ζύμη κουρού Χρυσή Ζύμη
200 γραμμάρια κασέρι τριμμένο
200 γραμμάρια gouda τριμμένο
400 γραμμάρια καπνιστή γαλοπούλα
200 γραμμάρια τοματίνια
Αλάτι
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Εκτέλεση

Σε ένα ξύλο κοπής με ένα κοφτερό μαχαίρι κόβετε την γαλοπούλα σε μακρόστενα, λεπτά μπαστουνάκια και τα τοματίνια σε τέταρτα κατά μήκος.
Σε ένα μπολ τοποθετείτε το τριμμένο κασέρι μαζί με το τριμμένο gouda και ανακατεύετε καλά.
Σε ένα καθαρό ελαφρώς αλευρωμένο πάγκο ανοίγετε την ζύμη κουρού και την ανοίγετε ελαφρώς προς όλες τις μεριές.
Κόβετε τα φύλλα κουρού σε 12 τετράγωνα κομμάτια, το κάθε ένα, συνολικά 24 κομμάτια, και μοιράζετε ισόποσα τα υλικά, τα τριμμένα τυριά πρώτα, την καπνιστή γαλοπούλα από πάνω και τέλος τα τοματίνια.
Διπλώνετε τις 4 άκρες, από κάθε κομμάτι, προς τα μέσα, και τις ενώνετε στο κέντρο, πιέζωντας μόνο τις 4 άκρες.
Τοποθετείτε τα πιτάκια σε ένα ταψί στρωμένο με αντικολλητικό χαρτί και ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200ο C, στον αέρα, για 16-18 λεπτά.

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΕ

SNACK

ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ

ΓΡΗΓΟΡΟ

×