FILETO TSIPOURAS SERVIRISMENO ME PSITES PIPERIES FLORINIS MARINARISMENES SE KREMA VALSAMIKOU ME STEVIA SKORDO KAI SXOINOPRASO INNER

 


xronos proetimasias

Χρόνος Προετοιμασίας

20 Λεπτά

xronos psisimatos

Χρονος Ψησίματος

30-35 Λεπτά

vd1

Ευκολία Συνταγής

Πολύ Εύκολη

Για 2 άτομα

2 τσιπούρες φιλεταρισμένες
6 πιπεριές Φλωρίνης
4 κουταλιές κρέμα βαλσαμικού με stevia Kalamata Papadimitriou
1 κουταλιά ξύδι βαλσαμικό Kalamata Papadimitriou
80 γραμμάρια ελαιόλαδο
1 σκελίδα σκόρδο
3 κουταλιές σχοινόπρασο ψιλοκομμένο
Αλάτι
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι 

Πλένετε καλά τις πιπεριές Φλωρίνης, τις τοποθετείτε σε ένα ταψί στρωμένο με αντικολλητικό χαρτί και τις ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200ο κελσίου μέχρι να μαλακώσουν και να φουσκώσει η πέτσα τους.
Όταν οι πιπεριές Φλωρίνης είναι έτοιμες τις αποσύρετε από τον φούρνο, τις τοποθετείτε σε ένα ξύλο κοπής και αφαιρείτε την πέτσα μαζί με τα σπόρια τους.
Με ένα κοφτερό μαχαίρι κόβετε το σκόρδο σε λεπτές φέτες και το τοποθετείτε σε ένα μπολ μαζί με τις πιπεριές Φλωρίνης, την κρέμα βαλσαμικού με stevia, το ξύδι βαλσαμικό, το μισό σχοινόπρασο, τα 80 γραμμάρια ελαιόλαδο, αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
Τοποθετείτε ένα αντικολλητικό τηγάνι σε δυνατή φωτιά να ζεσταθεί καλά και προσθέτετε τις 3 κουταλιές ελαιόλαδο.
Ψήνετε τα φιλέτα τσιπούρας τοποθετώντας τα στο τηγάνι πρώτα με την πέτσα προς τα κάτω, ψήνοντας τα συνολικά για 3-4 λεπτά, πασπαλίζοντας με αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
Σερβίρετε τις πιπεριές Φλωρίνης σε μεγάλα ατομικά πιάτα, από πάνω τα φιλέτα τσιπούρας και τέλος πασπαλίζετε με το υπόλοιπο σχοινόπρασο.

 

Alexandros Papandreou © 2004-2018. All rights Reserved.