Υλικά
Για 24-26 μπισκότα
160 γραμμάρια βούτυρο Lurpak σε θερμοκρασία δωματίου
60 γραμμάρια άχνη ζάχαρη
1 αυγό
215 γραμμάρια αλεύρι
Για το στήσιμο:
Μαρμελάδα της αρεσκείας σας
150 γραμμάρια bitter σοκολάτα
Πολύχρωμη τρούφα
Εκτέλεση
Σε ένα μίξερ ανακατεύετε καλά το βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου μαζί με την ζάχαρη.
Μόλις ανακατευτούν προσθέτετε το αυγό και στην συνέχεια κουταλιά-κουταλιά το αλεύρι.
Όταν γίνει μια ζύμη τοποθετείτε για λίγο στο ψυγείο και στην συνέχεια ανοίγετε την ζύμη σε πάχος 4 χιλιοστών ανάμεσα σε δύο αντικολλητικές μεμβράνες.
Κόβετε με ένα μικρό τσέρκι σε μικρά στρογγυλά μπισκότα και στα μισά από τα στρογγυλά κόβετε άλλο ένα μικρό στρογγυλό κομμάτι στο κέντρο και κόβετε μερικά ορθογώνια
Απλώνετε τα μπισκότα σε ένα ρηχό ταψάκι στρωμένο με αντικολλητικό χαρτί και ψήνετε στους 170ο C, στον αέρα, για 15-16 λεπτά.
Όταν τα μπισκότα είναι έτοιμα, τα αποσύρεται από τον φούρνο, τα αφήνετε να κρυώσουν και απλώνετε στα στρογγυλά μαρμελάδα τις αρεσκείας σας, και κλείνετε από πάνω με τα στρογγυλά με την τρύπα και βυθίζετε τα ορθογώνια μέχρι την μέση στην bitter σοκολάτα και πασπαλίζετε την πολύχρωμη τρούφα.

