Spicy hot dog με coleslaw

  • ΕΥΚΟΛΙΑ
    ΣΥΝΤΑΓΗΣ
    ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΗ
  • ΧΡΟΝΟΣ
    ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
    20'
  • ΧΡΟΝΟΣ
    ΒΡΑΣΙΜΑΤΟΣ
    4-5'

Υλικά

Για 4 άτομα

5 ψωμάκια για hot dog
1 συσκευασία λουκάνικα Φρανκφούρτης Εν Ελλάδι Creta Farms
50 γραμμάρια ελαιόλαδο
1 κουταλάκι πάπρικα καπνιστή
1 κουταλάκι πάπρικα γλυκιά
1 κουταλάκι πιπέρι καγιέν
100 γραμμαρια αγγουράκια τουρσί
200 γραμμάρια τοματίνια
2 κουταλιές ελαιόλαδο
Για την coleslaw:
250 γραμμάρια λάχανο
90 γραμμάρια καρότο
40 γραμμάρια κρεμμύδι
80 γραμμάρια ξινολάχανο
100 γραμμάρια μαγιονέζα
20 γραμμάρια μουστάρδα
20 γραμμάρια μαύρη ζάχαρη
10 γραμμάρια λευκό ξύδι
Αλάτι
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Εκτέλεση

Για την coleslaw, σε ένα ξύλο κοπής με ένα κοφτερό μαχαίρι ψιλοκόβετε το λάχανο και το κρεμμύδι και στο χοντρό μέρος ενός τρίφτη τρίβετε το καρότο.
Τοποθετείτε όλα τα υλικά σε ένα μεγάλο μπολ μαζί με το ξινολάχανο, την μαγιονέζα, την μουστάρδα, την μαύρη ζάχαρη, το λευκό ξύδι, αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι και ανακατεύετε καλά.
Σε ένα ξύλο κοπής με ένα κοφτερό μαχαίρι κόβετε τα τοματίνια στην μέση και τα αγγουράκια τουρσί σε λεπτές φέτες.
Τοποθετείτε ένα αντικολλητικό τηγάνι σε δυνατή φωτιά να ζεσταθεί καλά και προσθέτετε το ελαιόλαδο.
Σοτάρετε τα τοματίνια για 4-5 λεπτά, να πάρουν ωραίο χρώμα και πασπαλίζετε με αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
Σε μία σοτέζα με βραστό νερό τοποθετείτε τα λουκάνικα Φρανκφούρτης και τα αφήνετε 3-4 λεπτά να ζεσταθούν.
Όση ώρα ζεσταίνονται τα λουκάνικα σε ένα μικρό μπολ τοποθετείτε το ελαιόλαδο μαζί με την καπνιστή πάπρικα, την γλυκιά πάπρικα και το πιπέρι καγιέν και ανακατεύετε καλά.
Όταν τα λουκάνικα είναι έτοιμα, τα αποσύρετε από το νερό, τα τοποθετείτε σε ένα πιάτο και μόλις στεγνώσουν τα αλείφετε, με ένα πινελάκι, με το ελαιόλαδο μπαχαρικών.
Ζεσταίνετε ελαφρώς τα ψωμάκια στον φούρνο και στήνετε τα hot dog τοποθετώντας πρώτα λίγη coleslaw στο ψωμάκι, πάνω τις λίγα σοταρισμένα τοματίνια, από πάνω το λουκάνικο, άλλη λίγη coleslaw και τέλος τα αγγουράκια τουρσί.

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΕ

ΓΡΗΓΟΡΟ

ΠΑΡΕΪΣΤΙΚΟ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΟ

×