• NEW SEM FROM MARCH 2017
  • Cooking Studio

Taste Lemnos The Book

Οι άνθρωποι της Λήμνου σε προσκαλούν σε ένα ταξίδι γεύσεων και αρωμάτων, τόσο ξεχωριστό όσο η Λήμνος.
Μοιράζονται μαζί σου μέρος της παράδοσης και του πολιτισμού που αγαπούν.
Είσαι έτοιμος για ένα τέτοιο μοναδικό ταξίδι;
“Let’s Taste Lemnos”





Το Taste Lemnos The Book, διατίθεται στα εξής βιβλιοπωλεία:

 

Διάλειμμα 90 δευτερολέπτων

dialeima 90 deuterolepton home right

«Έχεις ενάμιση λεπτό...», άρχισε στην αφήγηση του ο Κωνσταντίνος, παρουσιάζοντας τον προϊστάμενο του με αρκετή δόση σοβαρότητας. Αυτό θα ήταν το χρονικό περιθώριο για ένα γρήγορο διάλειμμα στο γραφείο. Ο mini διάλογος που μου τέξταρε στο WhatsApp ένας από τους καλύτερους φίλους μου, μου έκανε τόση εντύπωση που είπα να μοιραστώ μαζί σας πως μπορεί να αναζητήσει ένας άνθρωπος μια ξεκούραστη, αφράτη και σοκολατένια απόλαυση σε 90 δευτερόλεπτα με μόλις 90 θερμίδες! Η απάντηση; Στη χορταστικό περιεχόμενο της έξυπνης συσκευασίας του γευστικότατου Fibre One... 
 

Περισσότερα..

Food for Thought AlexandrosPapandreou

Το δικό μου Food For Thought είναι το νέο προσωπικό blogging ενός εντελώς άλλου τύπου. Στο Food For Thought θα μοιράζομαι μαζί σας με ένα ξεχωριστό cool συνειρμό - παρέα με τα αγαπημένα brands της General Mills - όλα αυτά που με εντυπωσιάζουν θετικά και μου δημιουργούν την όρεξη για συνεχή μάθηση, εξέλιξη και δημιουργικότητα.

Περισσότερα..

FibreOne V2

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter για να ενημερώνεστε για τα σεμινάρια μας και τα νέα του Αλέξανδρου Παπανδρέου

  1. Παρακαλώ πληκτρολογήστε το email σας
    Παρακαλώ συμπληρώστε το Ονοματεπώνυμο σας

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ
ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ

Κάντε Εγγραφή ή Καλέστε μας

2106018288

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

20 Μαρτίου

Κοπή Λαχανικών

Η σωστή κοπή των λαχανικών είναι μια από τις βασικότερες γνώσεις...



22 Μαρτίου

Sushi by Square Sushi

To Alexandros Papandreou Cooking Studio φιλοξενεί το γνωστό εστιατόριο Square Sushi...


29 Μαρτίου

Φρέσκα Ζυμαρικά

Στο σεμινάριο αυτό θα μάθουμε να παρασκευάζουμε πολλά από τα κλασικά είδη, µε αλεύρι κι αβγά....

Alexandros Papandreou © 2004-2016. All rights Reserved.