Ο Αλέξανδρος και φέτος στην εκπομπή “Chef στον αέρα” στον Σκάι


Ο Αλέξανδρος και φέτος στον Chef στον αέρα με την αγαπημένη Ελένη Ψυχούλη. Την Δευτέρα 21 Μαρτίου στις 16:45 ξεκινάει για φέτος η ανανεωμένη εκπομπή.

Για 6η χρονιά το κυνήγι των γεύσεων και των συνταγών συνεχίζεται! Ο γνωστός και αγαπητός Chef Αλέξανδρος Παπανδρέου συντροφεύει την Ελένη και φέτος στην ανανεωμένη κουζίνα της δύο φορές την εβδομάδα!

Νέα κουζίνα, νέα πρόσωπα, νέες ιδέες και πολλές χρήσιμες συνταγές για κάθε μέρα! Η Ελένη Ψυχούλη συνεχίζει την έρευνα εντός και εκτός στούντιο για να παρουσιάσει μάγειρες, ζαχαροπλάστες, εξειδικευμένους επαγγελματίες και λάτρεις του καλού φαγητού από Δευτέρα έως

Παρασκευή στις 16.45 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Τα νέα επεισόδια εμπλουτίζονται με βίντεο έξω από την κουζίνα του στούντιο:

Η Ελένη βγαίνει έξω για να ανακαλύψει μυστικά βασικών υλικών της κουζίνας και χρήσιμες πληροφορίες για την διατροφή και τη μαγειρική.

Γλυκές παρουσίες που κάνουν θαύματα στη ζαχαροπλαστική μας δείχνουν μυστικά foodstyling και -Μικρές θαυματουργές συνταγές για όλους φτιαγμένες σε ένα σκεύος ή ακόμα και χωρίς φωτιά παρουσιάζονται συχνά για να μας λύσουν τα χέρα!

Τα ξεχωριστά θέματα κάθε μέρα κάνουν το «Chef στον αέρα» να είναι πέντε εκπομπές σε μία: Απλά και μαγικά:
τη Δευτέρα η Ελένη μαγειρεύει με τον Αλέξανδρο εύκολες και έξυπνες συνταγές με λίγα υλικά που βρίσκονται σε κάθε κουζίνα!

Το καλό να τρώγεται:
την Τρίτη οι καλεσμένοι φτιάχνουν συνταγές που μας παρηγορούν και μας κάνουν να αισθανόμαστε καλύτερα! Comfort food αλλά και υγιεινές συνταγές, από τις οποίες δεν λείπει η γεύση!

Παρέα στη νοστιμιά:
την Τετάρτη οι καλεσμένοι μαγειρεύουν τρεις ανεξάρτητες συνταγές, που πορούν να συνδυαστούν όμως και μεταξύ τους για ένα πλήρες μενού ή σε ένα τραπέζι. Γλυκοθεραπεία: κάθε Πέμπτη ερχόμαστε στα ίσια με μια γλυκοθεραπεία φτιάχνοντας γλυκά, που γίνονται εύκολα και στο σπίτι. Αν τυχόν μια αλμυρή συνταγή μπει στο μενού, θα είναι το ίδιο εορταστική και λαχταριστή!

Βοήθεια Chef!…με διάσημους καλεσμένους:
την Παρασκευή ένας δημοφιλής καλεσμένος παίρνει μαθήματα και ιδέες από έναν έμπειρο Chef. Τραγουδιστές, μοντέλα, ηθοποιοί και άλλοι καλλιτέχνες που αγαπούν τη μαγειρική μπαίνουν στην κουζίνα του Chef στον αέρα και προσπαθούν να ακολουθήσουν τις οδηγίες του έμπειρου μάγειρα!

Κάθε μέρα και μια διαφορετική μαγειρική εμπειρία στην κουζίνα του «Chef στον αέρα»!

×