Υλικά
Για 4 άτομα
3 συσκευασίες μπέικον σε φέτες Εν Ελλάδι Creta Farms
18 baby πατάτες
Για το στήσιμο:
10 μικρές μοτσαρέλες
200 γραμμάρια κασέρι
10 ρώγες σταφύλι λευκό
10 ρώγες σταφύλι κόκκινο
Αλάτι
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Εκτέλεση
Τοποθετείτε μία κατσαρόλα με αλατισμένο νερό σε δυνατή φωτιά και βράζετε τις baby πατάτες για 25-28 λεπτά.
Αποσύρετε τις πατάτες από την κατσαρόλα, τις αφήνετε να κρυώσουν ελαφρώς και τις πιέζετε να ισιώσουν και να δημιουργήσουν μία βάση.
Τυλίγετε την κάθε πατάτα με 1 φέτα μπέικον, τις τοποθετείτε σε ένα αντικολλητικό ταψί και ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 220ο C για 5-6 λεπτά.
Σε ένα ξύλο κοπής με ένα κοφτερό μαχαίρι κόβετε το κασέρι σε κύβους.
Όταν οι πατάτες είναι έτοιμες, τις αποσύρετε από τον φούρνο, τις αφήνετε λίγο να κρυώσουν και στήνετε με ωραία, ξύλινα καλαμάκια μπουκιές από μία μοτσαρέλα με κόκκινο σταφύλι και ένα κασέρι με λευκό σταφύλι και τέλος την baby πατάτα με το μπέικον.








