Η Ελληνικά Κελλάρια Οίνων και ο Λευκός και Μαύρος Κύκνος χορηγούν τα εγκαίνια της έκθεσης «Εσωστρέφεια», του Νίκου Λαγού

Η Ελληνικά Κελλάρια Οίνων και ο Λευκός και Μαύρος Κύκνος χορηγούν τα εγκαίνια της έκθεσης «Εσωστρέφεια», του Νίκου Λαγού
Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου 2018 στις 20.00 Γκαλερί Ζουμπουλάκη, Πλ. Κολωνακίου 20. 

                                                                                                                                                         

      GALLERY2                                                                      ELLINIKA KELARIA INNER 4 

Τα κρασιά Λευκός και Μαύρος Κύκνος της Ελληνικά Κελλάρια Οίνων, θα συντροφεύσουν τα εγκαίνια της ατομικής έκθεσης ζωγραφικής «Εσωστρέφεια» του Νίκου Λαγού, που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου 2018 στις 20.00, στη Γκαλερί Ζουμπουλάκη.
 
Ο Λευκός Κύκνος είναι ένα ζωηρό, φρουτώδες Μοσχοφίλερο με ιδιαίτερα ανάλαφρα αρώματα της ποικιλίας, η οποία το γεννά. Συντροφιά με το Μαύρο Κύκνο της ποικιλίας Αγιωργίτικο με το βαθυκόκκινο, ρουμπινί χρώμα του, θα σας συνοδεύσουν την έκθεση «Εσωστρέφεια» προσφέροντάς σας μια ευχάριστη, δροσιστική διάθεση.
 
Στην έκθεση «Εσωστρέφεια» παρουσιάζεται η τελευταία ενότητα ζωγραφικών έργων του εικαστικού του Νίκου Λαγού, η οποία και αποτελεί την τρίτη ατομική του έκθεση που παρουσιάζεται στη Γκαλερί Ζουμπουλάκη, στα 10 έτη συνεργασίας του εικαστικού με την Γκαλερί.
 
Σύμφωνα με τον Ιστορικό Τέχνης Γιάννη Μπόλη, στα έργα του Νίκου Λαγού διακρίνεται μία έντονη χρωματικότητα ή κάποια μονοχρωματική απόδοση. Βαδίζοντας σε μια ιδιαίτερη γραμμή έμπνευσης τα έργα του αποτελούνται από απλοποιημένα σχήματα που αποκαλύπτουν μια παιδικότητα, ενώ ταυτόχρονα θυμίζουν γκράφιτι εκφράζοντας έτσι τις εσωστρεφείς διαδρομές του. Οι μορφές, σύμβολα, λέξεις, γράμματα, προτάσεις και γλωσσικά παιχνίδια, από τα οποία αποτελείται η δουλειά του, συνδυάζονται με αρμονία και συνήχηση. 
 
H Ελληνικά Κελλάρια Οίνων και η πολυαγαπημένη  σειρά κρασιών Κύκνος, θα σας συνοδεύσουν για ακόμη μία φορά σε ένα ταξίδι γεύσης και αρωμάτων στους ιδιαίτερους δρόμους της Τέχνης και του Πολιτισμού. 
 
Διάρκεια  έκθεσης:     8 Φεβρουαρίου –  10 Μαρτίου 2018
                                  Γκαλερί Ζουμπουλάκη, Πλ. Κολωνακίου 20
 
Ώρες λειτουργίας:     Τρ., Πέ. & Παρ. 11.00 -15.00 &17.00–20.00, 
                                 Τετ. 11.00-15.00 & Σάβ. 11.00 –14.00
                                  Κυριακή & Δευτέρα κλειστά
 
                                                  

                                                                                        www.gwc-microsite.gr

                                                                               
                            ELLINIKA KELARIA INNER 2 ELLINIKA KELARIA INNER 3
 
 
×