Ελληνική σαλάτα με κάπαρη, λαδοπαξίμαδα Κυθήρων και κατίκι Δομοκού

  • ΕΥΚΟΛΙΑ
    ΣΥΝΤΑΓΗΣ
    ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΗ
  • ΧΡΟΝΟΣ
    ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
    10'

Υλικά

Για 4 άτομα

4 ώριμες τομάτες
½ μικρό κρεμμύδι
2 φρέσκα κρεμμυδάκια
2 μικρά αγγουράκια
6-7 λαδοπαξίμαδα Κυθήρων
2 κουταλιές κάπαρη
60 ml ελαιόλαδο
2 κουταλιές mix Greek salad Μπαχάρ
200 γραμμάρια κατίκι Δομοκού
Αλάτι
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Εκτέλεση

Πλένετε καλά τις τομάτες και σε ένα ξύλο κοπής με ένα κοφτερό μαχαίρι τις κόβετε σε μπουκιές και τις τοποθετείτε σε ένα μπολ.
Στο ίδιο ξύλο κοπής κόβετε το κρεμμύδι στα 4 και μετά σε λεπτές φέτες, ψιλοκόβετε τα φρέσκα κρεμμυδάκια και τα αγγουράκια σε 4 λωρίδες κατά μήκος και μετά σε μικρές μπουκιές και τα τοποθετείτε και αυτά στο μπολ με την τομάτα.
Προσθέτετε τα λαδοπαξίμαδα Κυθήρων χοντροσπασμένα με τα χέρια σας, το ελαιόλαδο, την κάπαρη το mix Greek salad Μπαχάρ , αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι και ανακατεύετε καλά.
Σερβίρετε σε βαθιά ατομικά πιάτα την ελληνική σαλάτα, προσθέτετε το κατίκι Δομοκού από πάνω σε διάσπαρτες κουταλιές και τελειώνετε περιχύνοντας με άλλο λίγο ελαιόλαδο.

×