Επιθυμία Γλυκιάς Διαφυγής

Όταν έρχονται στιγμές που για πολλούς λόγους κάποια πράγματα δε βγαίνουν, ίσως η καλύτερη ιδέα είναι να τα δεις με μία άλλη ματιά κάνοντας ένα διάλειμμα από όλα. Αλήθεια πόσο συναρπαστικό θα ήταν αν για 24 ώρες ένιωθες «τουρίστας» στην ίδια σου την πόλη; Να βλέπεις, να παρατηρείς και να αφουγκράζεσαι τους ανθρώπους, τα μαγαζιά, τα κτίρια αλλά και την ίδια την αίσθηση του φαγητού με ένα ίχνος αποστασιοποίησης. Η αρχή μπορεί να γίνει άκρως απολαυστική, αν τα φρουτένια brownies FIBRE one

 

Όταν έρχονται στιγμές που για πολλούς λόγους κάποια πράγματα δε βγαίνουν, ίσως η καλύτερη ιδέα είναι να τα δεις με μία άλλη ματιά κάνοντας ένα διάλειμμα από όλα. Αλήθεια πόσο συναρπαστικό θα ήταν αν για 24 ώρες ένιωθες «τουρίστας» στην ίδια σου την πόλη; Να βλέπεις, να παρατηρείς και να αφουγκράζεσαι τους ανθρώπους, τα μαγαζιά, τα κτίρια αλλά και την ίδια την αίσθηση του φαγητού με ένα ίχνος αποστασιοποίησης. Η αρχή μπορεί να γίνει άκρως απολαυστική, αν τα φρουτένια brownies FIBRE one από κομματάκια λεμονιού με γλάσο λεμονιού που έχεις στην τσάντα, γίνουν η αφορμή για να χαμογελάσεις με μόλις 90 θερμίδες! Το δείχνει με μεγάλο ενθουσιασμό και το ακόλουθο video
            
Το «hoteling» είναι από τα πιο ενδιαφέροντα και συναρπαστικά… σπορ! Σε ποιον δεν αρέσει ένα ωραίο, ανακαινισμένο και μοντέρνο ξενοδοχείο. Ειδικά αν αυτό βρίσκεται και στο κέντρο της Αθήνας – πιο κέντρο δε γίνεται – τότε τα αποκαλυπτικά… βήματα προς την καρδιά της πόλης βρίσκουν γέφυρες ανάμεσα στην αστική ζωή, την μαγευτική θέα στην Ακρόπολη και την μοναδική αίσθηση φιλοξενίας! Το Electra Metropolis Athens αποτελεί μια ιδιαίτερη εμπειρία γνωριμίας με το προφίλ ξενοδοχείου που αντικατοπτρίζει τον σύγχρονο ταξιδιώτη με αισθητική αλλά και πολυάσχολο επαγγελματία με άποψη. Ολοκαίνουργιο, με μεγάλη και σοβαρή δόση αυτοκυριαρχίας, υπόδειγμα για την εσωτερική αρχιτεκτονική και το design. Πραγματικό στολίδι – κομμάτι του σύγχρονου Αθηναϊκού μύθου, καθώς το εν λόγω κτίριο στέγασε για αρκετές δεκαετίες το Υπουργείο Παιδείας. 
 
Μπορείς να ξεκινήσεις, αφού κάνεις check in, την καταγραφή μιας λίστας με 10 πράγματα που θα ήθελες να κάνεις στην πόλη και δεν έχεις προλάβει εδώ και αρκετά… χρόνια! Ίσως σε ένα flexbook σημειωματάριο – από τα πιο αγαπημένα – να καταγράψεις εύκολες και όχι δύσκολες ιδέες ή σκέψεις του μυαλού που μπορούν να μετατραπούν σε «τροφή» για αστικές ιστορίες και πρωτοποριακούς περιπάτους! «Πιάσε το… βράχο της Ακρόπολης» από το καλαίσθητο Roof Garden του Electra Metropolis Athens και χάρισε μια προσωπική σπάνια εμπειρία αναζωογόνησης, αρχίζοντας το πρόγραμμα που τόσο ήθελες να κάνεις για πολύ καιρό και όλο κάτι προέκυπτε… Θα δεις αμέσως μια ηρεμία σ’ αυτές τις μίνι διακοπές! 
 
Τώρα αν έχεις στην τσάντα σου και μια δεύτερη συσκευασία FIBRE one με απολαυστικά κομματάκια fudge και γλάσο σοκολάτας, τότε ο λόγος για να χαμογελάς είναι διπλός! Είναι ωραία να ζεις στο καθημερινό φως αλλά η μαγεία του να βρίσκεσαι στο νυχτερινό σκοτάδι καμιά φορά έχει τη γοητεία της! Μπορεί με αυτή τη σκέψη να κοιμηθείς εκείνη την βραδιά που θα επιλέξεις να «ταξιδέψεις» στην πόλη σου. Σίγουρα το ξύπνημα θα είναι όχι συνηθισμένο – και όμως είναι μόνο λίγα χιλιόμετρα μακριά από την καθημερινότητα – . Διαφορετικό και ευτυχισμένο σαν τις ατελείωτες γλυκές δυνατότητες που τσεκάρω χωρίς… ενοχές με μόλις 90 θερμίδες! Σίγουρα είναι η καλύτερη ώθηση για μια συνέχεια που κάπου στην πορεία μπορεί να «χάθηκε».
 
               EPITHIMIA GLYKIAS DIAFIGIS HOME 1
 
×