Fajitas με μοσχάρι και λαχανικά

  • ΕΥΚΟΛΙΑ
    ΣΥΝΤΑΓΗΣ
    ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΗ
  • ΧΡΟΝΟΣ
    ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
    10'
  • ΧΡΟΝΟΣ
    ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
    4-5'

Υλικά

Για 2 άτομα

1 μοσχαρίσιο σνίτσελ
4 κουταλιές ελαιόλαδο
4 κουταλιές thick ‘n chunky salsa Old el Paso
½ κόκκινη πιπεριά
½ κίτρινη πιπεριά
½ πορτοκαλί πιπεριά
½ πράσινη πιπεριά
1 κρεμμύδι
100 γραμμάρια μαύρα φασόλια
100 γραμμάρια καλαμπόκι
1 αβοκάντο
4 super soft regular flour tortillas Old el Paso
3 κουταλιές φρέσκο κόλιανδρο χοντροκομμένο
Για την κρέμα τυριού:
150 γραμμάρια φρέσκο τυρί κρέμα Arla
Χυμό και ξύσμα από 1 λάιμ
50 γραμμάρια ελαιόλαδο

Εκτέλεση

Σε ένα ξύλο κοπής με ένα κοφτερό μαχαίρι κόβετε όλες τις πιπεριές, την κόκκινη, την κίτρινη, την πορτοκαλί και την πράσινη σε μπαστουνάκια και το κρεμμύδι σε λεπτές φέτες.
Τοποθετείτε ένα αντικολλητικό τηγάνι σε δυνατή φωτιά να ζεσταθεί καλά και προσθέτετε τις 2 κουταλιές ελαιόλαδο.
Σοτάρετε τις πολύχρωμες πιπεριές μαζί το κρεμμύδι για 2-3 μέχρι να πάρουν ελαφρύ χρώμα και να βγάλουν τα αρώματα τους, πασπαλίζοντας με αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
Όταν τα λαχανικά είναι έτοιμα τα αποσύρετε από το τηγάνι και τα τοποθετείτε σε ένα μπολ.
Στο ίδιο ξύλο κοπής με ένα κοφτερό μαχαίρι κόβετε το μοσχαρίσιο σνίτσελ σε μακρόστενες λωρίδες.
Ξαναβάζετε το τηγάνι σε δυνατή φωτιά να ζεσταθεί καλά και προσθέτετε το υπόλοιπο ελαιόλαδο.
Σοτάρετε τις λωρίδες μοσχαρίσιο σνίτσελ για 3-4 λεπτά, πασπαλίζοντας με αλάτι.
Προσθέτετε την thick ‘n chunky salsa και συνεχίζετε το σοτάρισμα μέχρι να γλασάρει η σάλτσα με το μοσχαρίσιο σνίτσελ.
Όταν το σνίτσελ είναι έτοιμο το αποσύρετε από το τηγάνι και το τοποθετείτε σε ένα πιάτο.
Σε ένα μικρό μπολ τοποθετείτε όλα τα υλικά για την κρέμα τυριού, το φρέσκο τυρί κρέμα, το χυμό και το ξύσμα λάιμ, το ελαιόλαδο, αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι και ανακατεύετε καλά.
Σε ένα ξύλο κοπής με ένα κοφτερό μαχαίρι καθαρίζετε το αβοκάντο και το κόβετε σε φέτες.
Απλώνετε τις τορτίγιες σε ένα καθαρό πάγκο και μοιράζετε όλα τα υλικά ισομερώς ξεκινώντας από την κρέμα γιαουρτιού, τις πολύχρωμες πιπεριές, το μοσχαρίσιο σνίτσελ, το αβοκάντο, λίγα μαύρα φασόλια, λίγα καλαμπόκι και τέλος λίγο κόλιανδρο.
Τυλίγετε τις τορτίγιες σε ρολό, κόβετε διαγώνια στην μέση και σερβίρετε.

×