Υλικά
Για 4 άτομα
2 φιλέτα ψαρονέφρι
2 κουταλιές ελαιόλαδο
2 φρέσκα κρεμμυδάκια
60 ml λευκό κρασί
400 γραμμάρια σάλτσα Basilico Barilla
120 γραμμάρια φρέσκια μοτσαρέλα
120 γραμμάρια gorgonzola
500 γραμμάρια spaghetti No3 Barilla
Αλάτι
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Εκτέλεση
Σε ένα ξύλο κοπής με ένα κοφτερό μαχαίρι κόβετε τα φιλέτα ψαρονέφρι σε φιλετάκια, πάχους 1 δαχτύλου, και ψιλοκόβετε το φρέσκο κρεμμυδάκι.
Τοποθετείτε μια κατσαρόλα με αλατισμένο νερό σε δυνατή φωτιά και βράζετε τα spaghetti μέχρι να είναι al dente.
Όση ώρα βράζουν τα spaghetti, τοποθετείτε ένα βαθύ, αντικολλητικό τηγάνι σε δυνατή φωτιά να ζεσταθεί καλά και προσθέτετε το ελαιόλαδο.
Θωρακίζετε τα φιλετάκια ψαρονέφρι για 1-2 λεπτά, να πάρουν καλό χρώμα και από τις 2 μεριές, πασπαλίζοντας με αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
Προσθέτετε το φρέσκο ψιλοκομμένο κρεμμυδάκι, σβήνετε με το λευκό κρασί και μόλις εξατμιστεί, προσθέτετε την σάλτσα Basilico και την αφήνετε να βράσει μέχρι να μαγειρευτούν τα φιλετάκια και να δέσει η σάλτσα.
Όταν η σάλτσα έχει δέσει προσθέτετε την μοτσαρέλα και την gorgonzola σε μικρά κομμάτια, διάσπαρτα μέσα στο τηγάνι, και αφήνετε την σάλτσα με τα τυριά να πάρουν 1-2 βράσεις.
Σουρώνετε τα spaghetti, τα περνάτε με λίγο ελαιόλαδο και σερβίρετε σε μεγάλα, βαθιά ατομικά πιάτα με την σάλτσα, το ψαρονέφρι και τα τυριά.

