Φιλετίνια κοτόπουλου πανέ με λαχανικά και dip μουστάρδας

  • ΕΥΚΟΛΙΑ
    ΣΥΝΤΑΓΗΣ
    ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΗ
  • ΧΡΟΝΟΣ
    ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
    15'
  • ΧΡΟΝΟΣ
    ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
    20-22'

Υλικά

Για 2 άτομα

1 συσκευασία φιλετίνια κοτόπουλου πανέ Αγγελάκης
400 γραμμάρια μπρόκολο
200 γραμμάρια τοματίνια
150 γραμμάρια καλαμπόκι
4 κουταλιές ελαιόλαδο
Χυμό από ½ λάιμ
2 κυπριακές πίτες
Για το dip μουστάρδας:
200 γραμμάρια γιαούρτι πλήρες
80 γραμμάρια μουστάρδα
40 ml ελαιόλαδο
Αλάτι
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Εκτέλεση

Τοποθετείτε τα φιλετίνια κοτόπουλου σε ένα ταψί στρωμένο με αντικολλητικό χαρτί και τα ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180ο C για 20-22 λεπτά.
Στα τελευταία 4 λεπτά προσθέτετε τις κυπριακές πίτες για να ζεσταθούν και αυτές.
Σε ένα ξύλο κοπής με ένα κοφτερό μαχαίρι κόβετε το μπρόκολο σε μικρές φούντες και τα τοματίνια σε τέταρτα κατά μήκος.
Τοποθετείτε μία κατσαρόλα με αλατισμένο νερό σε δυνατή φωτιά και βράζετε το μπρόκολο για 4-5 λεπτά.
Σουρώνετε το μπρόκολο, το κρυώνετε ελαφρώς με τρεχούμενο νερό, το τοποθετείτε σε ένα μπολ μαζί με τα τοματίνια, το καλαμπόκι, το ελαιόλαδο, το χυμό λάιμ, αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι και ανακατεύετε καλά.
Σε ένα μικρό μπολ τοποθετείτε όλα τα υλικά για το dip μουστάρδας, το γιαούρτι, την μουστάρδα, το ελαιόλαδο, αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι και ανακατεύετε καλά.
Σερβίρετε τα φιλετίνια κοτόπουλου με τα λαχανικά, το dip και την κυπριακή πίτα κομμένη σε μπαστουνάκια.

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΕ

ΛΑΧΑΝΙΚΑ

ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ

ΠΑΝΕ

×