Φιλέτο λαυράκι στη λαδόκολλα πάνω σε λαχανικά και κόλιανδρο

  • ΕΥΚΟΛΙΑ
    ΣΥΝΤΑΓΗΣ
    ΕΥΚΟΛΗ
  • ΧΡΟΝΟΣ
    ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
    20'
  • ΧΡΟΝΟΣ
    ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
    12-14'

Υλικά

Για 2 άτομα

2 λαυράκια
2 τομάτες κομμένες σε φέτες
2 κρεμμύδια κομμένα σε φέτες
2 καρότα κομμένα σε λεπτές φέτες
2 μικρά φοινόκιο κομμένα σε λεπτές φέτες
2 κουταλιές κόλιανδρο ψιλοκομμένο
1 κίτρινη πιπέρια κομμένη σε μπαστουνάκια
χυμό από 1 λάιμ
2 σφηνάκια λευκό κρασί
2 κουταλιές ελαιόλαδο
Αλάτι
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Εκτέλεση

Σε ένα ξύλο κοπής με ένα κοφτερό μαχαίρι φιλετάρετε τα λαυράκια, απλώνετε τα φιλέτα στο ξύλο κοπής και τα πασπαλίζετε με αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
Στρώνετε ένα ταψί με αντικολλητικό χαρτί αρκετό ώστε να χωράει τα φιλέτα και να μπορείτε να το τυλίξετε.
Τοποθετείτε τις φέτες κρεμμυδιού, από πάνω τις φέτες τομάτας, τις λεπτές φέτες καρότου, τις λεπτές φέτες φοινόκιο και πάνω τους τα φιλέτα λαυράκι.
Περιχύνετε με το λευκό κρασί και το χυμό λάιμ και πασπαλίζετε με την κίτρινη πιπέρια και τον ψιλοκομμένο κόλιανδρο.
Κλείνετε καλά την λαδόκολλα και ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200ο βαθμούς για 12-14 λεπτά.

×