Γαρίδες πανέ με ντιπ και σαλάτα

  • ΕΥΚΟΛΙΑ
    ΣΥΝΤΑΓΗΣ
    ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΗ
  • ΧΡΟΝΟΣ
    ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
    15'
  • ΧΡΟΝΟΣ
    ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
    8-10'

Υλικά

Για 4 άτομα

1 συσκευασία γαρίδες πανέ Pescanova
Για την σαλάτα:
200 γραμμάρια τοματίνια
120 γραμμάρια καλαμπόκι
2 φρέσκα κρεμμυδάκια
Για το dressing:
100 γραμμάρια ελαιόλαδο
40 γραμμάρια βαλσαμικό ξύδι
2 κουταλιές μέλι
Για την ταρτάρ μαγιονέζας:
300 γραμμάρια μαγιονέζα
70 γραμμάρια κρεμμύδι
30 γραμμάρια κάπαρη
20 γραμμάρια μαϊντανός
40 γραμμάρια αγγουράκι τουρσί
Αλάτι
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Εκτέλεση

Απλώνετε τις γαρίδες πανέ σε ένα ταψί στρωμένο με αντικολλητικό χαρτί και ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 220ο C, στον αέρα, για 8-10 λεπτά.
Για την ταρτάρ μαγιονέζας σε ένα ξύλο κοπής με ένα κοφτερό μαχαίρι ψιλοκόβετε όλα τα υλικά, το κρεμμύδι, την κάπαρη, τον μαϊντανό και το αγγουράκι τουρσί.
Τοποθετείτε όλα τα υλικά σε ένα μπολ μαζί με την μαγιονέζα, πασπαλίζετε με φρεσκοτριμμένο πιπέρι και ανακατεύετε καλά.
Σε ένα μικρό μπολ τοποθετείτε τα υλικά για το dressing, το βαλσαμικό ξύδι μαζί με το μέλι, αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι και με ένα σύρμα τα ανακατεύετε, προσθέτοντας σιγά-σιγά το ελαιόλαδο μέχρι να δημιουργηθεί ένα παχύρευστο dressing.
Στο ίδιο ξύλο κοπής κόβετε τα τοματίνια στην μέση και ψιλοκόβετε τα φρέσκα κρεμμυδάκια.
Σε ένα μπολ τοποθετείτε όλα τα υλικά για την σαλάτα, το καλαμπόκι μαζί με τα τοματίνια και τα φρέσκα κρεμμυδάκια, περιχύνετε με το dressing και ανακατεύετε καλά.
Σερβίρετε τις γαρίδες μαζί με την ταρτάρ μαγιονέζας και την σαλάτα σε ένα μεγάλο ξύλο σερβιρίσματος στο κέντρο του τραπεζιού.

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΕ

ΓΑΡΙΔΕΣ

ΛΑΧΑΝΙΚΑ

ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ

×