Γιαουρτόπιτα

  • ΕΥΚΟΛΙΑ
    ΣΥΝΤΑΓΗΣ
    ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΗ
  • ΧΡΟΝΟΣ
    ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
    20'
  • ΧΡΟΝΟΣ
    ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
    12-15'

Υλικά

Για 4 άτομα

4 αυγά
250 γραμμάρια επιδόρπιο γάλακτος protein natural Arla
10 γραμμάρια corn flour
50 γραμμαρία μέλι
Για το σερβίρισμα:
100 γραμμάρια σμέουρα
100 γραμμάρια μύρτιλα
Μέλι
Άχνη

Εκτέλεση

Σε ένα μπολ τοποθετείτε τα 4 αυγά μαζί με το επιδόρπιο γάλακτος protein natural, το corn flour και το μέλι και τα ανακατεύετε καλά με ένα σύρμα.
Τοποθετείτε το μείγμα σε ένα στρογγυλό αντικολλητικό ταψί διαμέτρου 20 εκ.
Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170ο C για 18-20 λεπτά.
Όταν η γιαουρτόπιτα είναι έτοιμη την αποσύρετε από τον φούρνο και την αφήνετε να κρυώσει πριν την ξεφορμάρετε.
Σερβίρετε σε μία μεγάλη πιατέλα με τα σμέουρα και τα μύρτιλα από πάνω, λίγο μέλι και λίγη ζάχαρη άχνη.

×