Γιορτάστε το Πάσχα με αγαπημένα κρασιά από την γκάμα της Ελληνικά Κελλάρια Οίνων

Η Ελληνικά Κελλάρια Οίνων προτείνει μέσα από την πλούσια γκάμα της, κρασιά που δένουν αρμονικά με τις Πασχαλινές γεύσεις και συντροφεύουν την παρέα σας. Λευκά, κόκκινα, και γλυκά κρασιά που θα σας βγάλουν ασπροπρόσωπους στο Πασχαλινό τραπέζι!

 

Η Ελληνικά Κελλάρια Οίνων προτείνει μέσα από την πλούσια γκάμα της, κρασιά που δένουν αρμονικά με τις Πασχαλινές γεύσεις και συντροφεύουν την παρέα σας. Λευκά, κόκκινα, και γλυκά κρασιά που θα σας βγάλουν ασπροπρόσωπους στο Πασχαλινό τραπέζι!
 
Για να ξεκινήσετε το Πασχαλινό σας τραπέζι προτείνουμε τα λευκά κρασιά για να αναδείξουν τα ορεκτικά πιάτα, τους μεζέδες και τις λοιπές πασχαλινές λιχουδιές. Από την σειρά Ποικιλιακά Λουλούδια το Μοσχοφίλερο θα σας εντυπωσιάσει. Είναι ένα λευκό ξηρό κρασί, με ανοιχτόχρωμο, λαμπερό χρώμα. Το εκλεπτυσμένο άρωμα εσπεριδοειδών και η απαλή φρουτώδης γεύση της ποικιλίας, θα συνοδεύσουν αρμονικά τα πρώτα πιάτα του τραπεζιού. 
 
Το Ψηλές Κορφές του ΕΟΣ Σάμου είναι ένα ισορροπημένα αρωματικό κρασί όπου τα τυπικά, ανθώδη και φρουτώδη αρώματα του άσπρου μοσχάτου εκφράζονται εκλεπτυσμένα με μια δροσιστική οξύτητα. Το Ψηλές Κορφές συνοδεύει έντονα αρωματικά πρώτα αλλά και κυρίως πιάτα και πίνεται κάλλιστα μόνο του και ως απεριτίφ
 
Προχωρώντας στο κυρίως πιάτο και στις ποικιλίες κρεάτων το κόκκινο κρασί είναι εκείνο που θα κυριαρχήσει. Για τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους, η πρόταση συνοδείας από τη συλλογή κόκκινων κρασιών του Καλλιγά, το Calliga Cabernet από τη Στερεά Ελλάδα, με Προστατευόμενη Γεωγραφική Ένδειξη. Ένα κρασί με βαθυκόκκινο πορφυρό χρώμα και άρωμα χαρακτηριστικό της ποικιλίας του Cabernet Sauvignon και του Syrah. Αφήνει σαφές αποτύπωμα παλαίωσης και άρωμα βανίλιας. Συνδυάζεται άριστα με κρεατικά στη σχάρα, κυνήγι και ώριμα τυριά, καθώς και κάθε πιάτο με κόκκινες σάλτσες
 
Εάν από την άλλη επιθυμείτε μία πιο παραδοσιακή επιλογή, το Ερυθρός – ξηρός οίνος ΑΛΛΟΤΙΝΟ, της Ελληνικά Κελλάρια Οίνων από ποικιλίες Αγιωργίτικο και Syrah, θα σας εκπλήξει με το βαθυκόκκινο χρώμα και τα  αρώματα του, που παραπέμπουν σε κόκκινα φρούτα και μπαχαρικά.  Το προσιτό ερυθρό ΑΛΛΟΤΙΝΟ θα συνοδεύσει ιδανικά τα κυρίως πιάτα του Πασχαλινού τραπεζιού, αρνάκι και κατσικάκι στη σούβλα (ή στο φούρνο), ψητές γαρδούμπες, το κοκορέτσι και τους άλλους ψητούς μεζέδες, τα οποία διψούν για ένα κόκκινο, πλούσιο γευστικά κρασί.
 
Για να ολοκληρώσετε το Πασχαλινό τραπέζι με έναν γλυκό τρόπο, τα γλυκά κρασιά του ΕΟΣ Σάμου, Samos Anthemis & Samos Vin Doux αποτελούν την καταλληλότερη επιλογή. Το Samos Anthemis είναι ένα εντυπωσιακό γλυκό κρασί με βαθύ πορτοκαλί χρώμα και ανταύγειες σε απόχρωση χαλκού, που μαρτυρούν την 5ετή παλαίωσή του. Τα αρώματα μελιού, καραμέλας βουτύρου, γλυκών κουταλιού, κερασιών σε αλκοόλ,  με φόντο κακάο και σοκολάτας, συνθέτουν το ιδιαίτερα πολύπλοκο και πυκνό αρωματικό προφίλ του. Μπορείτε να το συνδυάσετε με γλυκά ταψιού, τάρτες και γλυκά με ξηρούς καρπούς.
 
Επίσης, το γλυκό Samos Vin Doux, το δημοφιλέστερο κρασί της Σάμου, θα σαγηνεύσει τις αισθήσεις σας. Στην όψη του τόσο ελκυστικό, στην οσμή του τόσο λαχταριστό και στη πρώτη επαφή του με το στόμα τόσο εκρηκτικό. Διατηρώντας όλο το πρωτογενές άρωμα του λευκού μοσχάτου, το Vin Doux σας παροτρύνει να το απολαύσετε λαίμαργα.   Τα γλυκά που συνοδεύει καλύτερα είναι τα ελαφρά και ανοιχτόχρωμα όπως μηλόπιτα, λεμονόπιτα, τάρτες φρούτων αλλά και τα έντονα κρεμώδη.  
 
Τα κρασιά της Ελληνικά Κελλάρια Οίνων λευκά, κόκκινα και γλυκά θα δέσουν αρμονικά με όλες τις Πασχαλινές λιχουδιές και θα εντυπωσιάσουν την παρέα προσφέροντας απόλαυση στο πασχαλινό σας τραπέζι! 
 
Καλό σας Πάσχα!
 
 
 
                                       Flower2017 Moschofilero INNER   ERYTHROS ALLOTINO BOTTLE.INNER
                                           MELISIMANDRA INNER    VIN DOUX inner b
 
 
 
       
×