Η Μεξικάνικη Κουζίνα

Είναι ορισμένες φορές που μ’ αρέσει να περνάω αρκετή ώρα στο internet, χαζεύοντας ενδιαφέροντα πράγματα που έχουν να κάνουν με τη δουλειά. Άλλωστε κάπως έτσι γεννήθηκε και η ιδέα αυτής της στήλης! Το πρωτότυπο διαφημιστικό φιλμάκι μικρού μήκους στο TASTE (το επίσημο blog της General Mills) είναι από αυτά που «πέφτεις» και πολύ απλά δε θέλεις να τελειώσει…

 

Είναι ορισμένες φορές που μ’ αρέσει να περνάω αρκετή ώρα στο internet, χαζεύοντας ενδιαφέροντα πράγματα που έχουν να κάνουν με τη δουλειά. Άλλωστε κάπως έτσι γεννήθηκε και η ιδέα αυτής της στήλης! Το πρωτότυπο διαφημιστικό φιλμάκι μικρού μήκους στο TASTE (το επίσημο blog της General Mills) είναι από αυτά που «πέφτεις» και πολύ απλά δε θέλεις να τελειώσει! 30 δευτερόλεπτα αρκούν για να γελάσεις αλλά και να δεις με εξαιρετικό ενδιαφέρον τα πιο hot υπέροχα και εύκολα φαχίτας που «βγήκαν» ποτέ από μια… κουζίνα που ενώνει όλη την οικογένεια με την υπογραφή Old El Paso
 
Στο συγκεκριμένο blog μπορεί κάποιος να τσεκάρει μερικά από τα πιο «φρέσκα» νέα στο χώρο της γεύσης, να ενημερωθεί για την ιστορία των 150 ετών της General Mills παρακαλώ αλλά και να ακολουθήσει μεταξύ άλλων, αγαπημένες συνταγές προιόντων από τους πιστούς φίλους της εταιρείας. 
 
Ο μοναδικός Μεξικανο-αμερικάνος ηθοποιός Danny Τrejo πρωταγωνιστεί στο φιλμάκι που «τρέχει» η πιο αυθεντική street food εμπειρία μέσα στο σπίτι! Είναι από εκείνες τις πληθωρικές καλλιτεχνικές φιγούρες που δύσκολα ξεχνάς! Παρέα με όλα τα μέλη της οικογένειας βάζουν… στοίχημα για το ποιος μπορεί να φάει την πιο απολαυστική και ποικιλόμορφη μπουκιά με… φαχίτας στυλ! Στην πορεία, οι ανατροπές και οι… στραβές είναι αρκετές με αποτέλεσμα να νικήσει ο πιο οικογενειακός γευστικός συνδυασμός! 
                                             MEXIKANIKI KOYZINA INNER 2
Απο την πρωτεύουσα του «φαγητού του δρόμου» που έκανε μόδα, και αρκετά σημαντική μάλιστα, το Fajita Kit Tour μας μεταφέρει απλές και πολύχρωμες εκτελέσεις με τα πιο γευστικά αποτελέσματα! Μετά από αυτό το video, σίγουρα η διάθεση θα χτυπήσει «κόκκινα» για Mεξικάνικο street market! Κι επειδή το Μεξικό… πέφτει λίγο μακριά, τι θα λέγατε για μια βόλτα στο super market για Old El Paso στιγμές; Πάντως κάτι μου λέει, ότι οι τίτλοι τέλους στο video που παρακολούθησα με ενθουσιασμό, μόνο The End δε θα είναι… Με τη συνέχεια να προμηνύεται με ένα ενδιαφέρον και πικάντικο ταμπεραμέντο! Για να δούμε. Άλλωστε μαζί, είναι καλύτερα που λέει και το σλόγκαν στο παραπάνω trailer! 
                               MEXIKANIKI KOYZINA INNER 3
  
×