Καγιανά με φέτα και ρίγανη

  • ΕΥΚΟΛΙΑ
    ΣΥΝΤΑΓΗΣ
    ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΗ
  • ΧΡΟΝΟΣ
    ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
    10'
  • ΧΡΟΝΟΣ
    ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ
    4-5'

Υλικά

Για 2 άτομα

4 αυγά
2 κουταλιές ελαιόλαδο
2 μικρές τομάτες
80 γραμμάρια φέτα
1 κουταλιά φρέσκια ρίγανη ψιλοκομμένη
Αλάτι
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Εκτέλεση

Σε ένα ξύλο κοπής με ένα κοφτερό μαχαίρι ψιλοκόβετε τις τομάτες σε μικρά κυβάκια και σε ένα μικρό μπολ σπάτε τα αυγά και τα χτυπάτε καλά με ένα πιρούνι.
Τοποθετείτε ένα αντικολλητικό τηγάνι Unlimited Tefal σε δυνατή φωτιά να ζεσταθεί καλά και προσθέτετε μέσα το ελαιόλαδο.
Σοτάρετε την ψιλοκομμένη τομάτα μέχρι να βγάλει τα υγρά της και προσθέτετε τα αυγά.
Πασπαλίζετε με αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι και ανακατεύετε με ένα σύρμα μέχρι να μαγειρευτούν τα αυγά.
Όταν τα αυγά είναι έτοιμα, πασπαλίζετε με την φέτα χοντροσπασμένη και την φρέσκια ψιλοκομμένη ρίγανη, ανακατεύετε μία τελευταία φορά και σερβίρετε.

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΕ

ΑΥΓΑ

ΤΟΜΑΤΑ

ΦΕΤΑ

×