Κρουασάν γεμιστά με διπλή σοκολάτα

  • ΕΥΚΟΛΙΑ
    ΣΥΝΤΑΓΗΣ
    ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΗ
  • ΧΡΟΝΟΣ
    ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
    10'
  • ΧΡΟΝΟΣ
    ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
    10-12'

Υλικά

Για 4 άτομα

1 συσκευασία μεγάλα κρουασάν 
100 γραμμάρια κουβερτούρα γάλακτος κομμένη σε μικρά κομματάκια
100 γραμμάρια λευκή σοκολάτα κομμένη σε μικρά κομματάκια
120 γραμμάρια φουντούκι χοντροκομμένο
Για το σερβίρισμα:
Ζάχαρη άχνη για πασπάλισμα
Κανέλα

Εκτέλεση

Σε ένα ξύλο κοπής με ένα κοφτερό μαχαίρι ψιλοκόβετε την κουβερτούρα γάλακτος και την λευκή σοκολάτα.
Ανοίγετε τα κρουασάν, τα απλώνετε σε ένα ξύλο κοπής και τραβάτε λίγο τις γωνίες.
Μοιράζετε ισομερώς την κουβερτούρα γάλακτος μαζί με την λευκή σοκολάτα και το χοντροκομμένο φουντούκι και τυλίγετε προσεχτικά δίνοντας το σχήμα του κρουασάν.
Τοποθετείτε τα κρουασάν σε ένα ταψί στρωμένο με αντικολλητικό χαρτί και ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 175ο C, πάνω κάτω αντιστάσεις, για 10-12 λεπτά.
Όταν τα κρουασάν είναι έτοιμα τα αποσύρετε από τον φούρνο, πασπαλίζετε με λίγη άχνη ζάχαρη και λίγη κανέλα και σερβίρετε.

×