Κρουασάν με καπνιστή γαλοπούλα, egg-mayo sauce, τοματίνια και κασέρι

  • ΕΥΚΟΛΙΑ
    ΣΥΝΤΑΓΗΣ
    ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΗ
  • ΧΡΟΝΟΣ
    ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
    15'
  • ΧΡΟΝΟΣ
    ΒΡΑΣΙΜΑΤΟΣ
    7-8'

Υλικά

Για 2 άτομα

2 κρουασάν μεγάλα
6 φέτες καπνιστή γαλοπούλα gourmet Εν Ελλάδι Creta Farms
10 τοματίνια
140 γραμμάρια κασέρι
20 γραμμάρια baby leaves
Για την egg-mayo sauce:
4 αυγά βρασμένα σφιχτά
2 κουταλιές μαγιονέζα
1 κουταλάκι μουστάρδα με μέλι
1 κουταλάκι Worcestershire sauce
Αλάτι
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Εκτέλεση

Τοποθετείτε ένα κατσαρολάκι με νερό σε δυνατή φωτιά και βράζετε τα αυγά για 7-8 λεπτά για να γίνουν σφιχτά.
Όταν τα αυγά είναι έτοιμα, τα αποσύρετε από το κατσαρολάκι, τα κρυώνετε κάτω από άφθονο, τρεχούμενο νερό, τα ξεφλουδίζετε, τα ψιλοκόβετε και τα τοποθετείτε σε ένα μπολ.
Προσθέτετε στα ψιλοκομμένα αυγά την μαγιονέζα, την μουστάρδα με μέλι, την Worcestershire sauce, αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι και ανακατεύετε καλά.
Σε ένα ξύλο κοπής με ένα κοφτερό μαχαίρι κόβετε τα τοματίνια στην μέση και το κασέρι σε τριγωνάκια.
Κόβετε τα κρουασάν κατά μήκος, σαν sandwich, τοποθετείτε πρώτα την egg-mayo sauce, το κασέρι, τα τοματίνια, την καπνιστή γαλοπούλα και τέλος τα baby leaves.

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΕ

ΑΥΓΟ

ΚΡΟΥΑΣΑΝ

ΠΡΩΙΝΟ

×