Λουκάνικα στο σχαροτήγανο με ραδίκια τσιγαριαστά και φρέσκο τυρί κρέμα

  • ΕΥΚΟΛΙΑ
    ΣΥΝΤΑΓΗΣ
    ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΗ
  • ΧΡΟΝΟΣ
    ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
    15'
  • ΧΡΟΝΟΣ
    ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
    14-16'

Υλικά

Για 4 άτομα

1 συσκευασία λουκάνικα ριγανάτα Μουτεβελής
1 συσκευασία λουκάνικα με πράσο Μουτεβελής
1 συσκευασία λουκάνικα Μυκόνου Μουτεβελής
500 γραμμάρια ραδίκια βρασμένα
250 γραμμάρια σπανάκι
4 κουταλιές ελαιόλαδο
2 φρέσκα κρεμμυδάκια
2 κουταλιές κάπαρη
1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
Χυμό και ξύσμα από 1 λάιμ
2 κουταλιές άνηθο ψιλοκομμένο
150 γραμμάρια φρέσκο τυρί κρέμα Arla
Αλάτι
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Εκτέλεση

Τοποθετείτε ένα αντικολλητικό σχαροτήγανο σε δυνατή φωτιά να ζεσταθεί καλά και ψήνετε τα λουκάνικα μέχρι να πάρουν ωραίο χρώμα από όλες τις πλευρές
Σε ένα ξύλο κοπής με ένα κοφτερό μαχαίρι ψιλοκόβετε τα φρέσκα κρεμμυδάκια μαζί με το σκόρδο.
Τοποθετείτε ένα αντικολλητικό τηγάνι σε δυνατή φωτιά να ζεσταθεί καλά και προσθέτετε το μισό ελαιόλαδο.
Σοτάρετε τα φρέσκα κρεμμυδάκια μαζί με το ψιλοκομμένο σκόρδο για 1-2 λεπτά, προσθέτετε το σπανάκι και συνεχίζετε το σοτάρισμα μέχρι να μαραθεί το σπανάκι, πασπαλίζοντας με αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
Σε ένα ξύλο κοπής με ένα κοφτερό μαχαίρι ψιλοκόβετε τα ραδίκια, τα προσθέτετε στο τηγάνι μαζί με την κάπαρη και το υπόλοιπο ελαιόλαδο και συνεχίζετε το σοτάρισμα για άλλα 1-2 λεπτά.
Προσθέτετε τον ψιλοκομμένο άνηθο μαζί με το ξύσμα και το χυμό λάιμ και ανακατεύετε καλά.
Σερβίρετε σε μία μεγάλη πιατέλα τα τσιγαριαστά χόρτα μαζί με τα λουκάνικα από πάνω και τέλος διάσπαρτες κουταλιές φρέσκο τυρί κρέμα.

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΕ

ΦΡΕΣΚΟ ΤΥΡΙ ΚΡΕΜΑ

ΧΟΡΤΑ

×