Τα Lurpak Μαγειρέματα ταξιδεύουν στην Καλαμάτα!

lurpak mageiremata kalamata s

 lurpak mageiremata kalamata


Η Καλαμάτα λατρεύει το καλό φαγητό και τη μαγειρική. Γι’ αυτό κι ο Αλέξανδρος Παπανδρέου μαζί με τον Στέλιο Παρλιάρο γυρίζουν την πόλη, μαγειρεύοντας σε σπίτια καθημερινές συνταγές, προσθέτοντας την επιπλέον νοστιμιά που μόνο το Lurpak μπορεί να χαρίσει στα φαγητά ή τα γλυκά.

Απο τις 4 Νοεμβρίου τα LURPAK Μαγειρέματα, μαζί με τον τον Αλέξανδρο Παπανδρέου και τον Στέλιο Παρλιάρο, θα βρίσκονται στην Καλαμάτα! Εκεί, θα διαλέξουμε και θα ετοιμάσουμε πεντανόστιμες τοπικές συνταγές σε κουζίνες σπιτιών, μαζί με ανθρώπους που αγαπούν το καλό φαγητό και την αξεπέραστη γεύση του LURPAK!

•    Την Παρασκευή 6 Νοεμβρίου, θα συναντήσετε τους αγαπημένους σας σεφ, Στέλιο Παρλιάρο και Αλέξανδρο Παπανδρέου, οι οποίοι θα απαντήσουν σε ερωτήσεις μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής και θα υπογράψουν βιβλία στα παρακάτω καταστήματα:

Μουργής (Ακρίτα 84 και Σοφοκλέους) 10:30 – 11:00
Μουργής (Σπάρτης 46) 11:15 – 11:45
Carrefour (Αρτέμιδος 177) 12:00 – 12:30
AB Βασιλόπουλος (Κρήτης 13) 12:45 – 13:30
 
•    Το Σάββατο 7 Νοεμβρίου, τα Lurpak Μαγειρέματα, θα ετοιμάσουν για εσάς μια μεγάλη γιορτή μαγειρικής, στο κατάστημα ΑΒ Βασιλόπουλος (Ψαρρών και Μακεδονίας) (12:00 – 14:00), όπου θα έχετε τη δυνατότητα να δοκιμάσετε υπέροχες αλμυρές και γλυκές λιχουδιές, φτιαγμένες με Lurpak βούτυρο απο τον Αλέξανδρο Παπανδρέου και τον Στέλιο Παρλιάρο. Σας περιμένουμε!

 

 

 

×